elifenes20 Kzbn-1234 canım benim rabbim bir avazda kurtarsın ikinizide sağlıkla al kucağına inşallah darısı bizim başımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐣
nurdane3504 Kzbn-1234 Rabb’im yardım etsin inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız benimde kontrolüm var doktor 4kilo üstüne çıkarsa sezeryanla alırız normal tehlikeli dedi bende merak ediyorum ne olucak uyku tutmadı 🤦🏻♀️😒
BegumIscanTunc Kzbn-1234 Benimde saat 9 da doğumum var canım rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
DilayyEcr BegumIscanTunc Bugun bende gidiyorum doğuma 🤗 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn 🙏
mutlulugunadi_bahar Kzbn-1234 bir nefeste kurtulun inşallah. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.
DilayyEcr Kzbn-1234 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende 9 da doğuma gidicem bana da dua edermisinz 🙏
Kzbn-1234 DilayyEcr Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bir avazda hepimizde sagliklica kucagimiza alalim insallah. 🙏
BegumIscanTunc DilayyEcr amin canım Amin inşallah 🤲 sağ sağlim hayırlısiyla kucaklarımiza alalım inşallah rabbim güzel ağrısız acısız doğumlar nasip etsin bizlere inşallah 🤲🥰
Nurayademir Kzbn-1234 sağ salim kucagına alırsın İNŞALLAH canım bnm dualrım siznle ve hamişlerle bn de doğuma gırıcem bugun sncı verılcek sanırım