nvn-mutlu 02112017 ayyy çok zor durumumuz valla bir gram uyumadım bu saat oldu saat 7 gibi kalkıp hazırlık yapıcam misafir gelicek nasıl biter bugün ben bilmiyorum artık 🤦🏼♀️
02112017 nvn-mutlu ayy klima vantilatör falan yoksa mutfakta bir şeyler hazırlamak iş yapmak ev süpürmek ölüm gibi Allah yardımcın olsun valla 😂😂😂
VeraVrea Zezz birçok bitki çayı zararlı içebileceğimiz nadir çaylardan biri papatya ıhlamur günde bir fincanı geçmeyin tabi
MMmommy nvn-mutlu Cam pencere açık yatıyoruz ama hiç fayda etmiyo şahsen nefes alamıcak gibi olup kalkıyorum buz gibi su içip rahatlıyorjm :( )
Zhra_cil nvn-mutlu Valla canım Allah yardımcımız olsun . Ben 35+4 üm .Osmaniye de yasıyorum bilen bilir buranın sıcagı cok fena klima da yok vantilatör hiçbi fayda etmiyor gece uyumam imkansız bildiğin sıcaktan uyuyamıyorum diye aglıyorum o derece
Fasulyemibeklerken nvn-mutlu Evet son zaman insan ağırlaşıyor birde sıcaklar eklendi şükür bu halimize yavrularımız için herşeyr değer
sivlimglsh nvn-mutlu Sivas’ta olmama rağmen bu gece kalktım komple kolanyaladım kendimi. Buzlu suyu da aldım enseme koydum anca dalabildim.😅
Nelmali nvn-mutlu yatağı salona taşıdık klima 7 24 açık ancak o şekilde uyuyabiliyoruz su an gelip gidecek kimse olmadığı için evin hali de sorun olmuyor 🤷🏻♀️
nvn-mutlu Nelmali valla saat 6.30 gibi uyudum herhalde saat 8.30 da da uyandım 🤦🏼♀️ Evim temizdi Allah’tan da mutfakta kahvaltı hazırladım şuan çeşmeden daha çok su akıyor bende 😂😂😂😂😂
Susamtanem2 Irmakayla gece çok konuştuk sabahın köründe zil çaldı elektrik FT gelmiş 296 TL çok sevindim ben en az 500 düşünmüştüm