Nazlican1994 Anneler merhaba, bugün çok fazla yürüdüm yoruldum. Şimdi belime ağrı giriyor ve karnım taş gibi oldu sancılar uyutmuyor ☹️ Normal mi acaba doktor belden ağrı girer ve karnın taş gibi olursa erken doğum habercisi olabilir demişti çok korktum açıkçası
Busra333 Nazlican1994 çok agrılıysan git tabi cnm ama bende 29+1 bugün o kadar sert ki :( arada oluıyr
Dilekcnkn Nazlican1994 Ben 26 haftalığım 2-3 haftadır hep böyle karnım taş gibi suyum fazla doktorum ondan kaynaklı olabiliyor dedi hareketlerini takip edin sabaha kadar baktınız geçmiyor gidin
Nazlican1994 Nazlican1994 hanımlar ağırlarım gittikçe şiddetleniyor normal mi bu doktorum 9′ da hastanede olacak o saate kadar nasıl dayanıcam çok kötüyüm 😔😔
buseli07 Nazlican1994 yok canım panik yapmanı gerektirecek bir durum yok. Dediğin gibi kendini çok yorduğun için böyle bir durum yaşıyorsun o kadar
Nazlican1994 buseli07 inşallah canım valla çok korkuyor insan uyuyamıyorum hiç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🤲🏻
Nazlican1994 Dilekcnkn öyle yapıcam artık canım en son kontrolümde suyum normal çıktı inşallah bişey yoktur ☹️