Doktorumla kararlaştırmıştık 14 temmuzda alacaktı bebeğimi 38. Haftasında tam olarak fakat 37. Haftama girdiğimden beri azar azar suyum gelmeye başladı doktoruma durumu anlatınca hemen kontrole gel dedi ve suyumun baya azaldığını görünce doğuma almak istedi ama ne sancım ne de başka bir belirtim olmustu hamileliğim boyunca da baya akıntım olunca hep akıntıdır diye düşünmüştüm ben . Spinal sezaryene karar vermiştik zaten ameliyathane bölümüne girerken korkmadım desem yalan olur ama asla korkulacak bir şey yokmuş belden yapılan iğne asla acıtmıyor damar yolu bile daha çok acıtıyor diyebilirim sondayı zaten iğne vurulduktan sonra taktılar asla hissetmedim çıkarırken de uyuşukluğum geçmiş olmasına rağmen yine hissetmedim bebeğimi karnımdan çıkarmaları 5 dakika bile sürmedi diyebilirim çekiştirmeleri bile anlamadım sadece dükii atarken bi bayılacak gibi oldum doktora söyledim bi iğne yaptılar ve anında geçti . İlk yürüyüş biraz zorladı ayağa kalkarken basım döndü ama suan çok rahat bir şekilde kalkıp oturabiliyprum çok şükür . 5-6 bardak nescafe 2-3 bardak hoşaf birde 1bucuk litre su içtim şimdiye kadar gazımda çıktı çok şükür . Evladım yanımda ben de onun için ayaktayım ❤️ Rabbim bu anı herkese yaşatır inşallah spinal ile ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim