alininannesiii İsim bulma konusunda çok zorluk çekiyoruz valla aklıma geldikçe anket yapmak daha mantıklı son 2 buçuk ayım kaldı artık bulmam gerek 🙄
Drf alininannesiii aklımda oğlum olursa ismini Ali koyacam düşüncesi hep vardı. Yanına hep isim düşündüm. Ali ye ikinci isim çok zor gibi. Bu arada biz daha çok yeniyiz bırak cinsiyeti kendisi bile daha belli olmaz 5+1😂
Mom726272 alininannesiii önerdiğiniz isimler çok güzel ama yanlış anlamayın söylerken uyumlu gelmiyo kulağa göktuğ ali değilde mesela göktuğ tuna daha güzel geldi bana
alininannesiii Drf aslında çok kolay Ali ye herşey gidiyor çünkü çok isim olduğu için kararsız kalınabiliyor 😄
Fatma272727 InsaAllah hz.Ali efendimiz gibi yigig olur onun gibi ilmin kapisi olur adinin sahibi olur 🙂
Fatma272727 Yigenimin adi yusuf ali hz yusuf gibi iffetli olsun hz ali efendimiz gibi yigit ve iljm kapisi olsun diye
Drf Fatma272727 Yusuf Ali bende çok seviyorum Ali ismini zaten seviyorum ve kayınbabamın ismi😬 Yusuf ta babamın ismi😂
alininannesiii Drf Ali Buğra, Ali kerem, Ali doruk, yiğit ali, ali Mert, poyraz ali , daha da düşününce var yani 😄😄
Nehir-Poyraz Drf ilerde bi oğlum olursa Allah nasip ederse koymayı düşündüğümüz isim 🥰 ben babamın adını koycam yanına sen koyarsın dedim şimdilik poyraz ali diyor ama bakalım o günlere gelince farklı olur mu 😁 bende kerem ali çok sevdim ama ona yok diyor
Drf Nehir-Poyraz cinsiyetimiz belli olsun da babamız oyun bagımlısıydı eskiden oyun karakterlerinin ismini söylüyor sürekli kız erkek 😂
Mom726272 alininannesiii meselaaa benim kuzenim var adı mert ali klasik olacak ama ali Asaf ismi de güzel onun dışındaaa illa 2 isim olmayacaksa sadece ali ismi de güzel 😇
As-1m alininannesiii yanlış anlamayin ama niye 2 isim acaba tuna ve Göktuğ Ali hepsi güzel isim tek başına
alininannesiii As-1m Ali eşimin babasının ismi ve koymayı istiyor bende yanına isim arıyorum o sebeple
As-1m alininannesiii ah bu eşlerin babalarinin isimleri o zaman Ali’yi sona koyun tuna Ali daha iyi benim oglumun adı Ahmet Alaz pişmanım koyduğuma inanin ama ben babası fln heppmz Alaz diyoruz