Mom433 kimyasal falan değil anlaşılan üzere pıhtılaşma sorunun var . Bende de o sorun var kimisi kimyasal gebelik kimisi boş gebelik dedi ben tam güvenilir bi doktora gittim dedi ki bebek var ama ölmüş kalbi durmuş hemen gen testi yapalım dedi . Kürtaj oldum gen testi yaptırdım . Ve pıhtı çıktı doktor dedi ki hamile kalmak istediğin an iğneye başlayacağız dedi adet olduktan sonra bebeiş yapıyorsun ya adetimin ilk günü bende iğneye başladım o ay gebe kalmışım ve o günden beri iğneye ve coraspirin kullanıyorum şuan 30 haftalık olduk . Pıhtı bebeğe gidiyor ve bebek ölüyor . Çok ciddi bir sorun başından savmak isteyen uğraşmak istemeyen doktorlar ya kimyasal yada boş gebelik deyip gönderiyorlar .
pıhtı büyük bir problem gebe kalmak isteyen kadınlar için tedavisi yok . Sadece gebelikte bebeği korumak ve yaşatmak için iğne ve coraspirin kullanıyorsun . Pıhtı çok ciddi bir problem çok . Doçent falan değil . Prof bana dedi ki sadece coraspirin kullansanda olur . Ama benim durumum daha kötüymüş günde iki iğne ve coraspirin kullanıyorum anca fayda ediyor . O yüzden diyorum ki iyiki doktorumla yollarımız kesişmiş