Alize1 YarenG büyük geçmiş olsun size de inşallah sonucu güzel olur bir daha böyle sıkıntılar yasamazsiniz
Ayse3695 Nur000 benımde 37 de 2400 dedı geriden geliyor dedı olsun ama saglıklı olsunlar canınızı sıkmayın ve karnımda cok kücük sızınde oyle mı 1 aydır da kılo alımım durmus cok yememe ragmen ayni kılo dayım
Bsraa35 Ilaydaa_ sizinle hemen hemen aynıyız hafta olarak da boy kilo olarak da 🤗 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kadercisi MirasogluMerve ayy şükür canım sekerimiz yok meyve olabildiğince yemeye calisiyoruz ama söylediklerine biraz daha ağırlık vericem bakalım 15 gün sonra neler olucak bakalm 🙈 çok teşekkür ederiz 🧡🧡🥰🥰 hepimiz sagliklica alalım kucaklarimiza inşallah 🙏🙏
MirasogluMerve Kadercisi ben hep böyle besleniyorum çok şükür hep önden gitti sende dene bakalım inşallah sanada şifa olur 🥰🥰
Durubatu Sfnur bugün gittim 35+5 2671 gram 47 cm haftasıyla uyumlu dedi 2 hafta geri olması için 2200 falan olması gerekmezmi😑
Sfnur Durubatu bilmiyorum ki canım bende bugün gittim 37+4 ama 35+5 gözüküyor 2700 olmuş cumartesi gel kilo alımına bakalım yatisin olabilir dedi
Elf3535 Nur000 yani haftanızda baya iyi ama hergun et yiyin benimde gelgitli bi kilo sorunu vardı böyle yaparak çözdüm