Ayseyyy Kızlar 30 haftalık olduk ❤️🤲🏼🤲🏼 sizler kaç haftalıksınız, ayaklarım şişmeye başladı cabuk yoruluyorum ve karnım cok geriliyorr bu bazen beni çok bunaltıyor 🥴🤷🏻♀️ 30 haftalık : kaç aylık ?? Diyosunuz sonralara 🤩
Nurhanimm Ayseyyy bende ama ne sisme var ne asiri bi kilo gobegimde oyle ahim sahim degil. Isterdim buyuk olsun ama nerdeee. Tuzlu tuketmiyorum hamur isi yok abur cubur yok ozek hic bisey yemiyorum normal hayatta neyse o. 26 haftalikken 817 gramdi. Minimum 800 mus zaten iyi bana yeter dedim kiloli benek sevmiyorum cunki. Cumartesi gidicem 30 hafta icin tam bakalim kilosu ne kadar cikicak insaallah geriden gelmez resmen sut yogurt et yemiyirum muz kuruyemis falan sevmem hic. Mecbur kalmam insallah yemeye
Oznrtsonr Ayseyyy bugun bizde 30 haftalık olduk 😊bende şişme yok ama çabuk yoruluyorumve uyumakta zorlanıyorum malesef
Durunbigeldim Ayseyyy ay evet bizde 30 haftalık olduk gece uykular haram karnım benimde geriliyor🤧🤧dönmekte zorlanıyorum. 7 aylığız 31 de sekiz olucaz bu arada.
ozge_sblr Ayseyyy ben 29+3 üm ama bebiş 30 haftalık görünüyor. Belim ağrıyor fazla hareket edince birde aksi gibi grip oldum boğaz ağrısı da var. Bebekten değilde hastalıktan kafamı kaldıramıyorum. Hayırla sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı inşAllah 🌸
Ayseyyy Nurhanimm Ben yiyorum acaba ondan mı şişiyor ayaklarımm Bende 28 haftalıkken gittim 1350 gramdı sanırım agırlaşıyor ve zayıf biriyim buda beni yoruyor olabilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Linasalamandre Ayseyyy yemeye devam edin bebeğin organları beyin gelişimi vitaminleri büyümesi için çok gerekli muz kuruyemiş. Sizi ağırlaştıran hamur işi fazla yağlı yemek olabilir ama bunlar yoksa da sebep aramaya da gerek yok herkesin hamileliği başka.
Nurhanimm Ayseyyy Tuzlu yada tatli ikisinide cok yersen sisiyor. Sorf tatli bike fazla olursa sisersin. Ben ilk gebeligimde de sisme hic bilmem yani asiri kilo olmuyo oldum olasi yemem zaten tatli hanur isi abur cubur ondan
Ayseyyy Oznrtsonr çok ayaktayım ve yoruluyorum hep hergün iş yapmıcam yatıcam diyorum illa evin işi oluyor 🤫🤫🤭🤭
Mislinaa 26 haftalikta 1000 Gr di benim bebeğimde, karnım çok büyük değil benimde kafama takılıyor. Doktorum kilo alımının normal olduğunu söyledi kontrolümüz yarın her şey yolundadır insAllah ❤️
ozge_sblr Durunbigeldim canım 31 sekiz aylık olmuyor yedi ay tamamlanmış sekizin üstüne saymaya başlanıyor. 35 de sekiz ay tamamlanmış oluyor. Yani şuan 7 aylık geçer 31 de ise 8 değil 7.5 denilebilir.
Nelmali Ayseyyy 30+4 her yanım bebek sanki bana yer yok içimde nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum her dakika tuvalet 🙈 gecen hafta 1400 demisti doktorum kilosu için o kadar hareketli ki ve asla uyumuyor büyümeyecek diye düşünüyorum artık 🤦🏻♀️
Kuben Ayseyyy 31 haftalığım. Çok çabuk yoruluyorum ben de. Ama öyle belirgin bir şişme yok bazen el parmaklarım şişiyor. Soranlara da ay söylemiyorum valla. Ağustos sonu Eylül başı gibi doğacak diyorum 😃
ozge_sblr Durunbigeldim canım benim baktığım tabloda aynı bunun gibi benim demek istediğim 31 haftalık olunca direk 8 aylık olmuyorsun 8. Aya giriş yapmış oluyorsun 36. Haftaya girince 8 aylık diyebiliyorsun. Yani şöyle 2020 de doğan bir çocuk şuan 1 yaşında ama 2 için dolduruyor 2022 olunca da 2 oluyor ama ay ay 3 için dolduruyor. 2022 de 3 değil 2 yaşındayım diyor. Aynı bu durum gibi gebelik ayı da
Durunbigeldim ozge_sblr evet olabilir farketmez zaten çok önemli değil ben hep haftasını söylüyorum zaten kaç aylık diyenlere😁doktorlar falanda hafta hesabıyla gidiyorya
Busra333 Ayseyyy tam dolu dolu 7 aylık canım 🥰 28. Hafta 1200 küsürlüydü bakalım 32 de ne diyecek doktor :) 32 sen sonra 2 haftada bir mi çağırılıyor acaba