Gul76 Bebegim_2021 çiğ olduğu için tavsiye edilmiyo diye duymustum oyuzden yemedim.hic cok sevdigim halde dogumdan sonra insalllah yerim artik😊
Poyrazannesii Ayyy tek hassas olduğum noktalardan biri midye aşırı seviyorum hamilelikte çok fazla yiyemedim çocuktan dolayı ama bu günlerin acısını çıkarmama az kaldı 😁 son ½ hafta
Bebegim_2021 Poyrazannesii sahile inmeyi hiç istemiyorum her köşe başı midyeci milletin ağzına bakıyorum 😆 bende eve gidip pilavın üzerine karabiber döküp limon sıkıyorum yiyorum
Ysfnannesi Bebegim_2021 yok ilk gebeliğimdede yemıstm sükür bisi olmadı cok canınız istiosa 3 5 yenebilir
Aysnn3705 Bebegim_2021 Midye yüksek miktarda cıva içerdiği için hamilelikte tüketilmemesi gereken bir deniz ürünü bnde çok seviyorum bu yüzden yiyemiyorum malesef aylardır 😔
Havva Bebegim_2021 abartmadan yersen yenir canım. 6-7 doktor takip ediyorum kendim de iki doktora birden gidiyordum nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin diyorlar.
Sultanbulgi Midye yemek haram die biliyorum haram olan şeyide bırak yemeyi karnımda çocuk varken hiç yemem tavsiye etmiyorum yinde kendiniz bilirsiniz 💙
Yaysegulhaylaz Sultanbulgi haram değil hanefilere göre mekruh sadece Şafii ler için sorun yok yenebilir. Sadece sağlık açısından çok tavsiye edilen bir yiyecek değil. Midyeler denizi temizlemek için yaratılmışlar . Yani ne kadar sağlıklı olabilir ?