Turti Hanımlar doğumdan sonra ne kadar kilo verdiniz kaç kilo aldınız hamilelik boyunca normalle sezeryan doğumda sizce kilo vermek fark ediyor mu ?
Ysmmmnn Turti 59 la gebe kaldım 76 ile doğuma gittim yine aynı kiloma döndüm 2. Gebeliğimde 60 ile gebe kaldım 73 kiloyum şuan baklm bunda nasılmolcak
Merguse Turti pazar günü doğum yaptım 33 haftalık 75 le doguma girdim 73 le cıktım 😄 nasıl oldu anlamadm 2100 bebek ayriyeten plasentası var okadar kanda gitti nasıl 73 üm hala şoktayım 😄 70 e düşerim diye ümit ediyordm
Memetzeynep Ysmmmnn bende 65 le hamıle kaldım 86 doğuma gıttım 2. Gebelıgımdede 67 le hamıle kaldım 86 doğuma gıttım 72 den asagı düşmüyorum ılkte gıdıyor ıkıde kaldı sankı 😏
Memetzeynep Ysmmmnn bende bıraz balık etlı oldum boyum 172 şuan 72 geldım ama baya fark edıyor fazlalık var
Ysmmmnn Memetzeynep bende belli olan karnım benim boyumda 172 73 kilıyum bacaklarkm kilo almıyor bir göbeğim var
Kaderdemmm 6 ay 20 gün önce sezeryanla dogum yaptım 60 kg ile hamile kaldım 80 kg ile doguma gittim . Şuan 62 kg yim sezeryan yada nıormal dogum fark etmiyor.
samsunlu55 Kaderdemmm korse kullandınız mı bu süreçte bende sezeryan dogum yapacağım sonrasında neler yapmam gerekir kilo için tecrübelerini paylaşabilir misiniz
Kaderdemmm samsunlu55 vallahi çocuktan enerji kalmıyor uykusuzluk yemek yiyemiyorsunuz zaten vakit kalmıyor 15 günde 7 kilo verdim emzirmememe ragmen
Memetzeynep Ysmmmnn aynıyız o zaman 😃 göbek önden gidiyor ama bende güzel durmuyor nasıl gidecek bilmiyorum