minikturta Arkadaşlar iyi akşamlar, sancin olmadan açılma varsa suni ile doğum yapılır mı? Perşembe kontrolüm var bayrama denk gelmesin diye doğum yaptırabilirler dediler tirstim🤭
Senmerve minikturta yapilir ama acilma ilerlemezse suniyi veriyolar diye biliyorum 2 hafta boyunca 2 cm aciklikla dolastim 42 de doguramayinca suni sanciyla dogurdum
Ysmmmnn minikturta evet oluyor ben yaptm açılmam vardı 2 cm kendi sancımda vardı ama yeterli drğildi suni alarak doğum yaptm gözünüzü korkutmayn siz bebeğinize odaklann
minikturta Senmerve benimde korkum 40 Haftayı geçirmek gören herkes sende daha bisey yok bayramın haftasını falan da atlatırsın diyor 🤦♀️
eminedlmnn Assya ilk doğumunuz mu birde çok zorlandınız mı perşembe benim de yatışım oluvak 1 cm açıklık var suni sancı verilecek
Assya eminedlmnn 3 cü dogumum, 3 de suni sancıyla oldu.Her dogumum farklı gecti diyebilirim hepsindede zorlandım ama içlerinde en kolayı 2 ci dogumumdu.
Aycan1 minikturta benim hiç sancım yokyçtu ilk oğlumda 2 cm açılmam vardı 40+5 hastalıkta suni sancıyla normİl doğum ettim 3. 4 saatte
Assya eminedlmnn tsk ederim Allahım herkesin evladını bagıslasın inşallah. İlk dogumum 6 saat sürmüstü