Zeynepburak1 Son bir kaç gündür diş etlerim şiş ve sancı yapıyor ne yapılır bilmiyorum 🙄yoğurt ve sütte tüketmeme rağmen aranızda bu problemi yaşayan varmı kızlar 😢ne yapılabilir acaba.🤔
Kbryyy Zeynepburak1 ben dişimi çektirdikten sonra olmuştu ama daha beter bi sancıydı. Antibiyotik kullanmıştım doktor tavsiyesi ile iyileşmişti
Selver90 Zeynepburak1 benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle bişe yoktu bunda başından beri diş etlerim şiş her fircalamamda afedersiniz baya kanıyor ağrıyor dolgum düşmüştü vs vs doktora söyledigimde bazı gebelerde bu normal dedi
Zeynepburak1 Kbryyy bende çekim yok gayette sağlıklı çürükte yok birden oldu ve şimdiye kadar hiç diş problemi yaşamamıştım yarın bi doktorumu arayayım bende belki antibiyotik banada başlar 🙄
mutlulugunadi_bahar Zeynepburak1 gebeliğin olağan akışında oluyor ne yazıkki. Dr bana yumuşak diş fırçası önerdi sadece. Fırçalama sırasında hep kanama oluyor ama ihmal etmiyorum. Bi arada fazlaca bi ağrı vardı neyseki o geçti.
VeraVrea Zeynepburak1 yoğurt ve süt enfeksiyonu arttırır. Onlara ara verip sürekli tuzlu ve karbonatlı suyla gargara yapmaısınız