9494Gizo Kizlar dunden beri kanamam oldu doktor progestan igne ve hap verdi bugunde lekelenme tarzinda oluyor sizce gecer mi benim gibi durum yasayan var mi ?
MerCih 9494Gizo kaç haftalık bnmde şuande hem iğne hem fitil kullanıyorum kanamam üç haftadır devam ediyor sürekli uzanıyorum dün çok kırmızıydı yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür bebeğim gitmemişti iğne vurdum dün bügün uzanıyorum nasıl olacak bende bilmiyorum kanama rengi nasıl
Ilkayy 9494Gizo ben 5 gün hastanede yattım çok şükür 24 haftalık oldum şimdi ama benim kanamam yoğundu
Gkc92 9494Gizo benim oldu lekelenmem yaklaşık 20 gün sürdü geçti. 29 haftyım hala kullanıyorum iğne ve hapı
Tuba_2013 9494Gizo ben 3 haftadır yatıyorum evde benim de düşük tehlikesi vardı cumrtesı günü yine kanama oldu hast gittim iğne ve ilaç kullanıyorum mümkünse wc yatak arası da olun çok ani kalkmayın dinlenmeye felan çalışın mümkün oldukça
Ttgsm Bende aynısını yaşadım 2 hamileliğim de de şuan da hamileyim kanamam olmadı ama içeride kanama oluşmuş azıcıkta olsa kanaman olursa hemen gel dedi Dr um progestan kullanıyorum.
Ttgsm 9494Gizo hayır yatış yapılmadı zaten hap ve iğne kullanımı kahverengi geldi bir kaç defa daha oda korkulacak bisey değil dediler içeride kalan kanamalar gelir normal diye ama Allah korusun kıpkırmızı yada pıhtıli gelirse o zaman farklı olur siz yine Dr takibini birakmayin