Meltem_goksenin Suyum azaldğından dolayı hocam riske at ak istemiyor.Arife gününe yatış verdi.37+2 olcam..benim haftamda doğum yapan..yada yapçak olan var mı? İlk kızımı 42.haftaya girdğimde doğurmuştum
[silindi] Meltem_goksenin suni sanci alip riske atmani istemme 37 de erken biraz sezeryana alirlar bence
Meltem_goksenin [silindi] sezaryenden hiç bahsetmedi doktorum😇 bebeğimin kafası aşağıda kilo olarak da iyi ..normal doğurmmam için bi sebep görmedi🌸 ikinci olacapı için daha kolay dedi
Meltem_goksenin [silindi] evet suyu alt sınırda o yüzden 37+3 de yatışım veriliyor 😇Hocam sakınca görmedi normal doğum için🤲🏼
Srnykp1904 Meltem_goksenin aynen sakınca olmaz bnm de ilkim öyleydi suyum geldi sonra dan normal yaptım 37+3 düm
Meltem_goksenin SedaOzdmrr bebişin kilosu ne kadar 😇normal doğum mu sezaryen mi..allahım bi avazda kurtarsın inşallah hepimizi..çok güzel doğumlarımız olsun
Meltem_goksenin Nehirimmm06 Allah ım ikinizi de sağ salim kavuştursun sevdiklerinize💜💜💜ne mutlu sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim💜💜
SedaOzdmrr Meltem_goksenin inşallah zayıf doğan bebekler çabuk toparlanıyor benim ilk oğlum 3200 gram doğdu 39 .haftasını geçmişti kızım 37 de bu kilo da gayet iyi