Njl2067 Kızlar beta hcg değerim 86.3 çıktı doktor hamilesin diyemem dedi 4-5 gün sonra tekrar teste gel dedi bu tarz durum yaşayan oldumu? Çok mu düşük bu değer
Denizyildizii Njl2067 değerin düşük olup olmamasına bakmıyorlar ya 500 de çıksa 2. Tahlili görmeden doktor hamilesin demiyor. 2 gün sonra tekrar yaptırın düzenli artışı takip edin❤️6. Haftada da keseyi ve kalp atışını görebilirsiniz. Hayırlı olsın😊
Njl2067 Rahime_47 normalde yarın olmam gerekiyor ama bazen 1-3 gün arası değişiyor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik ama var
Suleasyaa Tabiki suan düşük bir değer ben öğrendiğim de 34 tü. 2 güne bir 2 katına çıkması lazim dedi.Cunku kimyasal gebelik ,boş gebelik mol gebelik olabilir. Çok şükür bizim ki artmıştı. İnşallah sizde güzel haberler alirsinjz
Semaemre28 Njl2067 valla doktor niye öyle dedi bilmiyorum ama ben 29ken öğrendim gayet net hamilesin dedi. Bebeği keseyi görmek için erken evet ama kan değerine göre hamilesiniz yani
Njl2067 Semaemre28 acilde tahlili yaptırdım belki de ümitlendirmek istememiştir diye düşündüm bende sevinemedim bile o yüzden
Selver90 Denizyildizii Aaa öylemi canım ben 24 biliyordum bilgi için teşekkür ederim 2oglumdada hiç beta takibi olmadım araştırmalardan dolayı aklımda 24kalmis teşekkür ederim 😁🤗
Rahime_47 Njl2067 herkezinki ayni degil canim. Hamilesin ama saglikli olup.olmadigini bilmek için artışa bakiyorlar. Bende adetime 3 gun kala yaptim test 161 cıktı.
Ayseee4238 Njl2067 ikinci tahlili genelde istiyorlar Allah korusun kimyasal gebelik olma ihtimaline karşılık ben adetime 1hafta kala verdim 54cikmisti doktorum 2gun sonra tekrar ver ona göre dedi araya hafta sonu girince 4gun sonra verdim ikinciyi 460larda çıkmıştı ondan sonra doktorum gebesin dedi.
Pakizeninmelegi İlk 111 çıkmıştı 2 gün sonra 421 çıktı banada ilk tahlil de su an için kesin diyemem dedi saglikli gebelik için 2.tahlil sart dedi
Betulll34 Bendede benzeri oldu 25.8 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 132.3 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdı doktorum 325 çıktı günden güne artıyor iyi düşün iyi olsun.
Nazlican1994 Njl2067 Benim oldu canım iki gün sonra tekrar kan verdim bu sefer 3 katı çıkmıştı gebelik var olduğunu o zaman söyledi doktorum tekrar kan ver iki gün sonra mutlaka belli olur :)
Semaemre28 Njl2067 dış gebelik kimyasal gebelik vs için 2 günde bir kan verin düzenli artıyorsa 2 kat 2 kat. Bebeği de görürsünüz 2000leri geçince inşallah
Sedamurat Njl2067 benimde adet günümün ertesi günü 83 çıkmıştı doktorum hamilesin dedi şuan 32 haftalık hamileyim 83 çıktıktan 1 hafta sonrada gidip keseyi görmüştük o günden 1 hafta sonra kan tahlili ver demişti sağlık ocağındaki doktorum ama keseyi gördükten sonra hiçte gerek duymadım kalbini bozma hiç o yükselir