Dicle vallahi yardım edecek kimse yok sana kimsenin derdi kimseye dert değil kimse seni anlayamaz beni yanlış anlama daha yolun yarısındasın o yüzden kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın.Bende 4 ay kustum kılcal damarlarım çatladı 35. Haftadayım hala boğazımdan kan gelir.Ama bebek yüzünden etkili ilaçlar veremedikleri için idare etmek zorundasın.Bi kaç tavsiye verebilirim kesinlikle asitli hiç bişi yeme 2 ay idare et baharat kullanma salçayı bile azalt asitli meyve bile yeme ben 3-4 ay çay bile içmedim bana neyin kötü geldiğini bulup ona göre beslendim.Ve asla vitamin kullanamadım (ki vitaminlerim çok düşük) şu an doğuma az kaldı beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama hala 3 yastıkla yatıyırum yatmadan önce 4-5 saat hiç bişi ağzıma sürmüyoru.Çok zor arkadaşım çok zor biliyorum ama bunları anlatmamın sebebi bak az kaldı benim zor geçiyor ama geçiyor mu geçiyor bitiyor mu bitiyor.İnşallah seninkide geçicek dikkat et sabret dua et kendini ve bebeğini düşün herkes güzel hamilelik geçirecek kadar şanslı olmuyor malesef