Bebekhemsiresi-1 Ouzc o konu da düşündürüyor sonuçta en kıymetli hazinemizi teslim ediyoruz. Genetik kodlarımız, satılma ihtimali, yasa dışı kullanımları vs görmüyoruz bilmiyoruz. İşin o boyutu da var ..
Ouzc Bebekhemsiresi-1 evet ve yıllar sonra Allah korusun ihtiyacımız olursa gerçekten işe yarayacak mı bunları aslında çok iyi araştırmak lazım
Bebekhemsiresi-1 Ouzc şuanda bile bizler başkaları için kök hücre bağışlayabiliyoruz kullanılıyor tedaviler olumlu oluyor. Bir tanıdığım lenfomayı bu şekilde kök hücre nakli ile yendi. Kendim de çocuk onkoloji ve Hematoloji servislerinde çalıştım. O tür çaresizliklere yakından görmek bile çok acıyken başa geldiğini düşünmek istemiyorum.. Bir yandan en azından böyle bir yöntem vardı ben üzerime düşeni yaptım diyebilmek var. Bir yandan giden para olsun nelere verilmiyor diye düşünüyorum. Bir yandan da kullanmaya ihtiyaç duymamak için dua etmek..
Ouzc Bebekhemsiresi-1 kesinlikle size katılıyorum. Ama güvenli bir uygulama olduğundan emin olsam muhakkak yaptırmak isterim bence insanın evladına yapabileceği en düşünceli davranışlardan.
zeytinkiz Bebekhemsiresi-1 Bend eonu araştırdım İstanbuldayım.llk kayıt için bir miktar para verıyırsunuz sonra her ay kasa parası gibi düşünün bellı ücreti var. Bana cok saçma geldi. Yani Allah korusun bebek hastalık geçirirse evet ordan takviye destek yapılır ama diyelim hasta olmadı kaç sene bu saklatacaksınız ne kadar para ödeyeceksiniz her sene de zam gelıyor elbette. 40 yasına kadar mı saklanacak ya ne bileyim 60.bana pek mantıklı gelmedi açıkcası 🥴