Sevinc-Berke Kardelenn24 Çok şükür iyi gidiyor canım ilk başlarda mide bulantısı kusma çok zor geçiyordu ama artık durdu çok şükür 2nci gebeliğim ilkinde bunları yaşamamıştım tuafima gitti bu gebelik hepsinde farklı oluyor demek ☺️♥️ Cinsiyetimize doktor 16 haftada Erkek dedi eğer değişmezse 2nci oğluşumuz geliyor hamdolsun 🥰🤲🏻♥️
Sevvall Selam kızlar bende bugun 17 haftaya girdim sürekli lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum benimle aynı derdi paylaşan varmı sağlıklara alırız inşallah 🌸
Seyda_11 Sevvall canım merhaba ben de aynı durumdayım korkutma kendini ben üç kere kanama da atlattım kanama alanı varmış bende pruloton iğne ve progestan kullanıyorum doktor sürekli istirahat ve Bıl sıvı tüket dikkat et dedi
Sevvall Seyda_11 inşallah canım sağlıkla alırız 6 gündür devam ediyor lekelenmem ister istemez korkuyorum
Ozlemvardar 15+3 🥑 Baş dönmesi arada devam ediyor. Gobus de birazcık belli etmeye başladı kendini 🤗 Kızım olucak nasip olursa 🙏 Hareket de arada bir minicik kelebek kanadı gibi hissediyorum 😍
Kardelenn24 badembid yok kuzum ya. Kesin olmamakla beraber erkek olabilir dedi ama net bir şey söylemiyor 😂