_biranneadayi Kullanan oldu mu? Bugün kullanmaya başladım ilk denememde baya gözeneklerim açılmış gibi hissediyorum. Uzun süreli deneyip faydasını gören var mı acaba?
Duyguhd _biranneadayi ben kullanmıştım banyo esnasında kullanıyordum özellikle yüzümde pürüzsüzlğk sağlıyordu binevi peeling gibi 🍀
Eda115354 _biranneadayi ben burdan duyup aldım max dört beş kere kullanmışımdır ama çok iyi geldi yüzüme. Öyle lekeli değilim ama cilt tonumu eşitledi bi nur indi sanki yüzüme
Ness23 _biranneadayi ben yıllardır kullanıyorum.Orjınal olmasına dıkkat edıyorum bazıları sahte mühür basıyor cunku.Mucıze resmen cıltte yarattıgı etkiyi hiç bir ürün vermıyor
Bir_tospik_beklerken Ness23 orijinalini nerden buluyorsunuz ben yorumlara bakıyorum biri sahte falan yazss güvenemiyorum
_biranneadayi Ness23 kullanmaya devam edeyim öyleyse benimkiler de mühürlü baya övdüler yorumlarda falan deneyim dedim de hoşuma gitti😊
MDT _biranneadayi kesinlikle çok güzel ve doğal ben kıllandım gözeneklerimde ve yüz tonumda baya etki etti
Eda115354 _biranneadayi evet değişik bi aydınlık veriyo yüze canlanıyo gibi nasıl övülür ne denir bilemedim 😅
_biranneadayi Bir_tospik_beklerken trendyoldan aldım bin küsur yorum almıştı ve hepsi de memnundu güvendim aldım ben bakalım inşallah sahte değildir
Ness23 Bir_tospik_beklerken trendyol da var mühürler mora çalıyor.Zaten en pahalısı orjınal dıye bırsey yok.Sertıfıkasını sorabılırsınız. https://ty.gl/ioagdpid Link yolladım size
Eda115354 _biranneadayi bakanlık onaylılarda mavimsi bi baskı oluyomuş öyle deniliyo benimkinlerde de var.