Bett_blog Kubrah ah etkilemez mi bende kilolu hanile kaldım 22 kilonaldım🥺 inşAllah bu kiloları bericem hatta doğum öncesi kilomdanda düşücem başarıvaz💪🏻
Ayse2011 Bett_blog kesinlikle ikinci gebelik daha bilinçlii oluyor ama cinsiyet farkıda cok oluyormuş
Heather Bett_blog 25 kilo almıştım 6 ayda 27 kilo olarak verdim. Şeker, tatlı, komposto yok, sağlıklı beslenme bol su emzirme günde yarım saat evde de olsa hafif egzersiz.
Yavrukuslar Bett_blog ilk gebeliğimde 59 la hamile kalıp 85 le normal Doğum yapmıştım. 18 gün sonra tartılma fırsatı bulduğumda 63 kiloya düşmüştüm yani full ödemdi 😄 ikinci gebelikte ise 10 veya 11 kilo falan aldım Doğumdan sonra hop yine 63 kilo 🤪 şuan 3. Çocuğuma hamileyim şimdiden 67 kilo olduk bile bakalım ne kadar alıcaz 🙄 kilo vermeye gelince canım Doğumdan bir süre sonra aldığın kilonun çoğu gidiyor emzirme döneminde yediklerine dikkat edersen eğer o zaman almazsın ve verebilirsin. Tavsiyem ise bol su 🤗
VeraVrea Yavrukuslar yani bu dizlerimizde bile dolu dolu olan selülitler ödem mi? Gidecekler mi şıp diye? Ben selülit zor gider nasıl uğraşacagım diyordum
Aybuss dakpinar- Bünyeden canım benim annem de 50 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğum yaptı 😂 karpuz kavun kaşar yedim boyna birde Pide sürekli doktorum kızdı sebze ve et yemeye geçtim artık
Aybuss Bu arada karpuz kavun kaşar bebeğe çok kilo aldırıyor 650 gram olması gerekirken şuan 800 gram 🤭
VeraVrea Aybuss kan akışınız ile alakalı. Ben de 8 aydır kaşar bol süt yumurta ve bolca meyve tüketiyorum günü gününe ilerliyor hiç ileri gidemedi 2 günden fazla
Sevcandumaan Bett_blog 53,50 ile hamile kaldım 63,50 ile doğuma girdim . 1 hafta içinde bütün kilom gitti . Suan bebeğim 9 aylık 47-48 kg arasında gidip geliyorum 🙏🏼🙂
Yavrukuslar VeraVrea ödemse anlarsınız zaten parmağınızla bastırdığınız zaman içine çöküp yavaş yavaş eski haline dönüyorsa ödemdir. Doğumdan sonra bir hafta içinde ödemleriniz gider Allah’ın izniyle