Eceecyln06 Kızlar meraba 38+2 haftalık hamileyim bebeğim düne göre bugün fazla hareketli değil . Hareketli ama dün daha çoktu . Doktora gitmeliyim mi kendim mi abartıyorum bilgisi olan var mı sizinkiler nasıl
Sedakbyk Eceecyln06 bende 38.haftaligim sabah oglen az hareketli.aksam cok hareketli doktora sordum uyuyodur dedi 😅
yavrukom Eceecyln06 37+3 uz bebek hareketleri azaldığı hissetmedigim zaman hemen gitmemm gerektiğini söyledi doktorum
gulin-35 Eceecyln06 haftamız gunumuz aynı benımde ıkı uc gundur hatta hafta oldu hareketlerı az sankı boyle kıpırdama tarzında eskısı gıbı sert tekmeler yok bı tarafa toplanıyor sertlesıyo arada yarın sezeryan dogumum var bakalım yerı dar dıye dedı pazartesı sormustum doktoruma
Melisaalagoz Eceecyln06 benimde 37. Haftada çok hareketsiz di sorun yok dedi doktor şimdi 38+5 olduk üç gündür yerinde durmuyo anlamadım kendime yer mi açtı ne 🤣🤣 inşallah buda sorun teşkil etmiyodur aşırı hareketli cnku
-93- Eceecyln06 38e giricez bizde aynıyız gün içinde hareketli ama yavaş yavaş hareket ediyo kendini ağır çekime almış gibi ☺️ Yarın kontrolümüz var sorarım ben de durumlar nasıl bakalım🙏