Ayku6138 Gktrkzbn2020 Evet arkadaşım gidiyordu o önerdi ben çok memnunum şahsen ☺️ Alanında iyi olduğu için sıra bulmak zor oluyor ama denk geliyor mutlaka deneyin derim ☺️
Nesekrc @Ayku6138 ay harikasın ya bana da cesaret oldu biraz ben sadece acil bişey olur hastaneye yetişemem diye korkuyorum bide tekim burda eşimden başka kimsem yok o yüzden biraz kararsız kalmıştım😊
Ayku6138 Nesekrc Bende tekim kuzum eşim asker ☺️ korkma herşeyi yapabilecek gücümüz var kaç haftalıksın ?
Gktrkzbn2020 Ayku6138 2 aydır Dilek hanıma gidiyorum memnunum ama randevu açılınca bakarım bide özlem hanımı deneyelim
Nesekrc @Ayku6138 ben az önce Serkan Kahyaoğlundan randevu aldım onda boşluk vardı en azından gidip bi bakmak amaclı daha önce gittiniz mi nasıl doktor iyi mi
Ayku6138 Gktrkzbn2020 Biraz suratsız ama çocuguma down sendromlu olma ihtimali var demişti ama birşeyi yok şükür
Gktrkzbn2020 Ayku6138 ben çok memnun kaldım sorduğum herşeye cevap veriyor. Benimde 3lu testte öyle sıkıntı cıktı sıvı aldırdım temiz cıktı şükür