Merhabalar..
üç hafta önce plansız bir şekilde hiç beklemediğim halde hamile kaldığımı öğrendim. Kızım daha 17 aylık ve henüz abla olmak için çok küçük olsa da Allahtan gelene karşı çıkmak olmaz deyip hayırlısıyla kabullendik ikinci bebeğimizi. Bundan 7 ay önce covid geçirip koku duyumu kaybettim ve henüz tam anlamıyla geri kazanmış değilim.Hamileliğin verdiği bir koku hassasiyeti mi bilmiyorum covidin etkisi mi bilmiyorum ağzımdan burnumda berbat bir tat koku ama tarifi yok önceleri çürük soğan gibiydi şimdi buzdolabında kalmış meyve sebze kokusu gibi anlatamıyorum berbat çok kötü ne bişe yiyebiliyorum ne su içebiliyorum. Önce doktorum prilam dr verdi hiç fayda etmedi,sonra dramamine diye bi ilaç verdi o da fayda etmedi,sonra zofer verdi . Zoferi beş gün kullandım iyiydim ama o da bugün etkisini kesti yine kusmalarım başladı. Hiçbir şey yiyemiyorum içemiyorum yediğim gibi çıkarıyorum. Evde yemek yapamıyorum kendi kokumdan bile nefret ettim . Yalvarırım bi önerisi olan varsa yaZsın çok kötüyüm halden candan düştüm çocuğuma bakamıyorum. O da perişan oldu benimle beraber .çubuk kraker leblebi tuzlu fıstık bile kokuyor hiçbir şey yiyemiyorum. Lütfen yardımcı olun..