metehaninannesiii Merveikratanem ayy ikra mı kızının adı benim yeğenimin adi da ikra adıyla yaşasın maşallah 🌸erkek canım benimki de💙
Papatyya Merveikratanem kılolu oldugunu soyluy doktor kılosundan ve kafabuyukşugunsen kanala giremiyormuş 😔
_Elifffffff_ Merveikratanem bugün gördüm minnosumu herşey yolundaydi ama bugün sancılarım cıktı nstde erken doğum riskim var 😞
Merveikratanem _Elifffffff_ Allah korusun canım rabbim hayırla sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲☺️☺️
Gizemci _Elifffffff_ Rabbim doğum belirtisini bana versin bizdeki bekleme süresini de sana versin inşallah 🙏🏻
Gizemci Naz_01 nasıl yalancı sancı 🙄 ben hiç bir doğum belirtisi yaşamadım Henüz bizim kızın gelmeye niyeti yok gibi 🤗 bazen adet sancısı gibi belim ve kasığım ağrıyor geçiyor sonra
Naz_01 Gizemci işte o yalancı sancıymış.benim de öyle aşırı ağrımaya başlamıştı regli ağrısı gibi nst ye girdim yalancı sancı dedi doktorum
mrveknblt Merveikratanem evet biz bu gün gittik ne zaman gidecek olsak sabahı sabah ediyorum heyecandan hastaneye yaklaştıkça heyecandan çişim geliyor doktor odasının kapısında zor bekliyorum 😂
Merveikratanem mrveknblt aynen canım 10 kez lavaboya gidiyordum kızımda şimdi sıkmak zorunda kalıyorum pandemiden dolayı 🤣🤣😅
Eccem12 Merveikratanem doktordan şimdi geldik herşey yolunda çok şükür ❣️ hepimiz sağlıkla kavuşalım minnoşlara♥️
mrveknblt Merveikratanem 25 haftalık olduk bu gün Özel Esentepe Hastanesi Neşe Kaplan Karakaş Siz nerden ? Hangi hastane, doktor ?
Merveikratanem mrveknblt ben Kayseri şehir hastanesinde Hüseyin Aksoy’a gidiyorum ikizlerime 9 haftalık hamileyim 🥰