Mavisim53 Kubra0021 canım az gibi sanki doktor bişey dedi mi ? Ben 32 haftalık gittiğimde 2. 250 di kilosu
EymenAliZeynep Mavisim53 bn 36 haftalik hamileyim 2.300 kilosu. Doktor kilosuna normal dedi sizinki cok gibi gldi bna:) masallah
3542 Kubra0021 benim bebeğimde 1675 gr . Biraz zayıf ama haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Daha sağlıklı ve sadece bebeğimize kilo aldıracak besinler tüketirsek 1 haftada bile değişirmiş bebegin kilosu
Kubra0021 3542 bende öyle yapmaya çalışıyorum yiyip yiyip içiyorum bebek alsın diye ama çok tuz tuketigim için sistim baya
Mgokkilicc Kubra0021 evet sanki az gibi ama canınızı sıkmayın lütfen doktor bir şey demediyse gelişimi geri falan diye bir sorun yoktur inşAllah kaşar peyniri, ceviz, muz falan yiyip sol tarafınıza yatın bir dahaki gidişinizde iyi olur umarım ♥️
Shuled25 Mgokkilicc gelişimi geri olunca ne oluyor canım benimde bir hfta geriden pek bişey demedi doktor anlamadım
ElifBademmm 32+0 da 1700 gr. Doktorum bi hafta geriden geliyor protein ağırlıklı beslen dedi. Bayram sonrası yeniden kontrolümüz var bakalım aldıkmı istediği gibi
Serpilbb Kubra0021 benim 1.650 idi 32. Haftada bir hafta geriden geliyor kilodu demişti. Sizinki minyon bir bebek olabilir korkmayın 😊
Deletedmom23234 Kubra0021 Benimde bebeğim öyle aman aman kilolu değil zaten niye üzülüyorsunuz ☺️ siz ne yaparsanız yapın bebek plasentadan besleniyor. Demekki minyon bir bebek olucak 😍 Doğuma kadar 2500-3000 gram olsun da gerisi önemli değil 😘