Comologgo Hamişler merhaba Bugün kontrolüm vardı yarına aksayacagini düşünemedim yanıma iğne almadım akşam yapiyoeum diye . Bı gün iğne yapamazsam sorun olur mu içim hiç rahat değil 🤦
2melekannesi_ Comologgo hastanedeyseniz acille bir görüşün belki yaparlar durumunuzu anlatırsanız. Genelde bir seferden bişey olmaz diyorlar ama ben cesaret edemezdim her zaman yedek koyuyorum çantama ne olur ne olmaz inşallah bişey olmaz sizde de
Mavi34 Comologgo bende bir kez unutmusum ama ecopirin de kullanıyorum.birde pıhtılaşma yok bende sadece şeker hastasiyim riske girmemek için kullanıyorum oksapar sıkıntı yasamadim
Busrayilmaz2 Comologgo Bende de pıhtılaşma sorunu var yarın tekrar tahlile gidicem sabah akşam oluyorum değerim 3500 e çıkmıştı 1 hafta rapor verdi uzan dinlen dedi sizin ne kadar çıkıyor değeriniz çok takıyorum bu durumu🥺
Busrayilmaz2 Comologgo Comologgo HCG olarak anlamıyorum da kan pıhtılaşmasi için bakıyorlar canim onu pek bilemiyorum 🥺şimdi hastanedeyim tekrar bakalım dusmusmu
Comologgo Busrayilmaz2 hayırlısı olsun hakkında. Rabbim şifa versin inşallah . Bende genetiğe baktılar Üç gen heterozigot diye pıhtılaşma oluyormuş o yüzden kullanıyorum iğneyi. Onun dışında bı takip yok açıkçası . Sizin farklı bir durum sanırım