reyhan159 Detaylı ultrason giderken hareket etmesi yüzünü göstermesi için bir şey yiyip içtiniz mi acaba
Birmelekannesi_38 reyhan159 Normal öğle yemeğini yiyip gittim canım biraz zor gösterdi yüzünü ama detaylisi güzel yapıldı
Egemenim64 reyhan159 Ben çikolata yedim girdim geçen hafta yüzünü kalbini gösterme di cuma günü tekrar gitcem inşallah gösterir portakal suyu işcem bu defa
ilkgozagrimhavinim reyhan159 ben kan verip ordan detaylıya geçtiğim için kanı aç vermem gerektiği için ultrasona giderken arabada poğça ve vişne meyve suyu içtim. Herşeyinide gösterdi evlatçım😇
Suleasyaa Denilen herseyi yaptım yedim ama 34.haftamda bir kerecik yandan gördüm 🤣 hala tam anlamıyla yüzünü görmedim
bchsnt Çikolata yiyip girdim yüzünü göstermedi doktor ekşi bi şeyler içip tekrar gel yarım saat sonra dedi. Ekşi içip geldim surat beş karış olarak poz verdi 😅
reyhan159 Çok şükür teyzeleri tatlı yiyip giitim biraz zor gördük ama gördük çok şükür sağlıklı herşeyi ne bakıldı çok şükür Rabbim sağlılkla kucgaimza almayida nasip eder inşallah rabbim isteyen herkeslerede nasip etsin