meltemm Kızlar 29. Haftada bebeklerimiz kaç kg bilgilendirirsenz sevinirim benimki 1.100 kg normal acaba
Ipek3427 meltemm Benim 28 de 1000 g dedi ama burda açılan postlara göre az geldi doktor normal dedi ama🤷♀️
Ygmrkmsl meltemm benim 26 haftalıkken 1080 gr boyuda 35 cm şimdi 28 haftalık olduk şuan bilmiyorum ☺️
Deletedmom18 meltemm her bebeğin kilosu farklıdır canım her bebek aynı olur mu? Sence doktorun normal dedi ise normaldir herkesin ne dediği önemli mi sence sağlıklı olsunda anne sütü ile de beslenir bebişlerimiz
Deletedmom18 Ipek3427 kız inanma yalan söylüyorlar çocuk kilosu yarıştırıyorlar bu haftalarda 2 kiloya yaklaşan çocuk kilosu maazallah ne çıkar yani 40 a kadar Gayet iyi senin bebeğin kilosu
ZeynepetinGecekuu Her bebeğin gelişimi farklıdır bunu unutmamak gerek benım 28haftalık 1500kılo ama gelişimi 2hafta ileri olduğu için doktorunuz ne dedi ?
meltemm Normal dedi ama herkes bişey söylüyor ister istemez kafa karıştıyor herkesin konuşması ne sinir bozucu bi durum
ZeynepetinGecekuu meltemm canım hiç morelımı bozma gelişimi haftasına uyumlu gidiyosa sağlıklıysa hıc sıkma canını
Bahar54 Canim benimde 29. Haftada 1200 gramdi doktorum protein agirlikli beslen bir hafta geriden geliyor dedi ama zaten bebekler %40 genetik olarak anne babaya benzerlermis bizimki minyon olacak sanirim o yuzden pek kafaya takip da uzulmemek gerekir son haftalarda daha cok aliyorlarmis
Deletedmom18 Kızlar bir tek benim bebeğim mi o haftalarda zayıftı ya siz fazla kafadan sallıyorsunuz yada bir yanlişlık var nerdeyse 2 kilo diyeceksiniz çocuklara ve 10 kilo doğacak gibiler hay maşallah
Ipek3427 Deletedmom18 Ne gerek var yarıştırmaya valla abartan oluyor bazen. Her zayıf olanda sağlıksız diye birşey yok canım doğru söylüyorsun doktor daha iyi biliyor
Dryackgz Kilo almadık diye sallıyolar bebek kilosunumuda sallıyolar pek artk🤣 benim ki 28 haftada 1.237 gr 35 cmdi canım aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil bende hem daha rahat olur doğum😀😀
Deletedmom18 Ipek3427 sıkma canını sağlıklı olsun zayıf olsun bebişkolarımız millet ne yiyorsa bizde mi yesek herkes şişko bebek istiyor neden bilmiyorum ben zayıfım eşimde benden doğacakta zayıf olacak haliyle 😆😆😆
Deletedmom18 meltemm aynen valla bizim yavrularda mı sıkıntı anlamış değilim millet sallıyor mu? Bol keseden ciddi mi