Baharkaradeniz Arkadaşlar 33haftalık hamileyim cumartesi memlekete gitmeyi düşünüyoruz 6 saatlik yol sizce gitmelimiyim bir sıkntı olurmu bebek veya benim acımdan sizlerden fikir almak istiyorum
Nehiriiimmm Baharkaradeniz Allah nasip ederse bende gideceğim 6 7 saatlik yol bişey olmaz diye düşünüyorum.Ama tabi kendi aracımızla gidecegiz biz istediğimde duracagiz yiyeceğiz içeceğiz otobüs vs ise biraz sıkıntı yaşarsın gibi wc falan konusunda.
Elffnur Baharkaradeniz ben doktoruma danıştım bi skıntı olmaz uzanarak dinlene dinlene gidebilirsn dedi doktorunuza danışın sizde🌸
Nurtrky Baharkaradeniz 33+4 bugün kontrole gittim doktor bir riskin yok dedi bende beş saatlik yola çıkcam baklm
Baharkaradeniz Bizde özel araçla gidicez Allah nasip ederse yarın doktorumada danışcağım insallah oda izin verir 🤲
Baharkaradeniz Kan ve idrar tahlili verdim bugün yarın hem onlarin sonucunu alıcam hem yolculuk durumunu sorucam sonuclarda kötü bisey cikmazsa eğer izin verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
tugce_sultan Bende pazar yola cıkıcam 7saat falan suruyo bısey olmaz dedı doktorum Allahın ıznıyle bısey olmaz ınsss