Gulcingezer Kizlar ben geldim :) beta 3 gun once 10.40′di bugun tekrar baktik beta 145,5 cok sukur artisa devam 🙏🏻 Sizce deger nasil ? Regl tarihine 2 gun var
Sevgikaya1525 Gulcingezer Gayet gzl artmış kuzum gç dölnme glba bnimde geç dölnme idi adete 2 gün ksls 60 çıkmıştı
elfmoom Gulcingezer ayyy canımm🙏🏻❤️❤️❤️ çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım🌸🌸 normal yolla mı hamile kaldın?
Gulcingezer elfmoom aynen canim tek denemede oldu hatta beklemiyoduk bu kdar erken 🙈🙈 folik asit saglikli beslenme cok etkili bn dikkat ettim
Sevgikaya1525 Gulcingezer cnm benim adet tarihim 14 aralık idi 11 ocakta idrarda öğrendim 12 de kan verdim öyle çıktı
elfmoom Gulcingezer yaaaaa 🥰🥰🥰🥰 çok sevindimmm 🌸❤️ sağlıkla büyüsün inşallah :) benimde çatlama iğnesinin 12. günü 24.79 çıktı perşembe bir daha yaptırıcaz inşallah pozitif çıkar :) senin adına çok sevindim Allahım isteyen herkese nasip etsin:)
Gulcingezer elfmoom senin de guzel cikacak guzel dusun inan guzel oluyo senin de guzel degerlerini gorucez ins bana haber ver mutlaka 🙏🏻 ♥️
Gulcingezer Sevgikaya1525 cok cok tesekkur ederim ay sonu kese ve kalp atisi icin gidicem biraz sabretmem lazim sadece 🙈😇