Redpepper Kızılay erzincan soda tüketiyorum 1 tane, günde 2 kere de orzax ocean ekstra mag kullanıyorum
Tsara Suicmeyiunutma benimkide vermedi kan ilacı osteocare ve balık yağı kullanıyorum27 haftdayım ayrıca kramplarım ve el uyuşmalarımda cok oluyo ona rağmen bişey demedi sorcam gidince ne cok kişi kullanıyormuş magnezyum şaşırdım
Elifoktay Tsara bacak kramplari uyuşma kalsiyim eksikligindende oluyor bol ayran süt yogurt peynur tüketin ve kalsiyum ilacida alin bebek çünku anne vucudundan cekyr kalsiyumu ne kdr yesenzde vucudnz yeterli gelmyr olblr bendede ayni sekilde olyrdu 27 . Haftaym kramplar uyusmalar ilaçla yok gibi demekki takviye gerekiyormus
Merveeeeekurt Suicmeyiunutma valla öyle bir kasık ve bacak arası ağrısı yaşadım ki uyutmayan, uykudan uyandıran; belirti gibi belirtiydi🤕
nvn-mutlu miniksevdamm ilacı doktorunuz kaçıncı haftanızda yazdı yani illa ilaç tavsiyesi almak şart mı acaba 🤔
Eb_07 nvn-mutlu 17.haftadan itibaren kullanmaya başladım. Geceleri ayağıma kramplar girmeye başlamıştı, doktoruma söylediğimde magnorm yazdı. Düzenli kullandığımı söyleyemem, pek sevemedim kendisini. Ama önemliymiş, kendimi zorlıcam)
miniksevdamm nvn-mutlu mesela diğer vitamin değerlerine bakılıyor eskik olan varsa o veriliyor bn çok erken başladım 15. Haftadaydı galiba kullanmadığım zaman ben dezavantajını görüyorum mesela ama sizde bir fark yoksa doktorunuza sorabilirsiniz
elisa123 miniksevdamm size birsey sorabilirmiyim 26 haftalık olduk uzandığım zaman sag sola dönerken bacak agrım oluyor tam vajinama yakın agrı oluyor magnezyum eksikliği mi acaba doktoruma soramadım yaa doguma gitti acil bn kontrol de ken
miniksevdamm elisa123 bnce ondan dolayı oluyordır yine seni tam yanıltmayayım ama kemik ağrısı bel ayak vs ben içmediğim gün çok çekiyorm acısını
aylinngly Mavi87 magnezyum gün de iki kere fazla degil mi bi kere demişdi doktor bana yanlş mı biliyorum acaba😊
Eb_07 aylinngly aylinngly banada doktorum günde bir kere dedi. Belki değişiklik gösteriyordur kişiden kişiye
Mavi87 aylinngly doktorum 3′e çıkarttı canım ama 3 içemiyorum. Fazla değil demekki doktorum söylediğine göre 🤔
miniksevdamm Eb_07 bnde onu kullanamadım midemi bulandırıyordu değiştirdi doktoruna söyle değiştirsin içmen lazım çünkü
mislinaninannesi Emel_kara92 benim bacak kamplarım çok olduğu için doktor yazmıştı bide kanımda çıkmıştı magnezyum eksikliği doktor maden suyu iç ddi bide magnezyum ilacı yazdı
Cey_ Doktorumun tavsiyesi ile uzun süredir magnezyum kullanıyorum, 34. Haftadayım, kramp vb şikayetlerim olmadı bu şekilde çok şükür 🙏🏻
nvn-mutlu miniksevdamm ben 19 uncu haftadayım ama şimdilik bir şey demedi 🤷♀️ay sonunda kontrolüm var artık o zaman sorarım 🥰🥰
Durunas Gamzedln Bende içemiyorum ya napıcaz böyle esimde kızıyo içmiyosun diye Bi çocuk doğrucaz ama kırk elekten geçiyoruz oofff😭😭
gons Benimde gece uykudan uyandıran bacak kasılmalarım çok oluyordu. Doktora bahsettim oda velbon ilacını verdi. Sabah akşam iç dedi. Ne zaman şikayetin azalırsa 1 e düşür ilacı dedi. Çok faydasını gördüm. İçtiğimden beri hiç yaşamadım kasılmayı. Ne zaman ilacı unutsam o gece yine kasılarak uyandım.