Melisababa61 İç çamaşırıma koyu kahve bi akıntı gelmiş 38+6 gebeliğim acaba yaşayan varmı böyle bir akıntı olurmu bu kadar koyu?
merveklyc Melisababa61 Açıklık muayenesi olmuştum ondan sonra geldi benden canım ama normali bilmiyorum nişan olma ihtimali var
Kubra2012 Melisababa61 nişan gelmiş canm keske benö de gelse aynıyız ama açılma nişan su yok sancı gelip gidiyo açılma yok doğuma alınmıyorum 38+6 bende
Melisababa61 marysmom hiç bilmiyorum nişan nasıl oluyor ama bildiğiniz kahverengi akıntı koyu bi şekilde
Melisababa61 Elifveoglu yani sancım felan ypk gayet normalim ama böyle bi akıntı değişik geldi rengi felan
balbocegimm Melisababa61 haftanizda yaklaşmış nişanınız gelmiş büyük ihtimal doğum her an baslaya bilir hadi hayırlısı
merveklyc Melisababa61 Muayeneden dolayı olma ihtimali yüksek o zaman canım bende üç gün falan geldi az az kahverengi leke
Aysenurse1 Melisababa61 eğer sadece koyu kahverengi akıntıysa nişan değildir, muayeneden dolayı olmuştur, iki muayeneden sonra doktorum bu konuda uyarmıştı, kanama şeklinde olmadıkça sorun yok🌸 nişan çok yoğun mukuslu bir yapı
Kubra2012 Melisababa61 bilmiyorm ki canm benm oğlumda suyla karışık geldi pembe daha bunda nişan görmedim 38+6 oldk