M_agayeva Kkkkkk 8+3 olduki sivilce cikdi boynumda kocaman🤣 bulantim oluyor 7 haftata kadar bisey yemek istemiyordu canim ama bu hafta istahim acildi
sehrengiz_8 Kkkkkk tam 8 hafta olarak buradayım ara ara sıcak basması mide bulantısı oluyor özellikle sabahları. Çabuk acıktığımı hissediyorum psikolojik mi normal mi bilemedim ama çok sık acıkıp çok sık yemek yeme isteği var bazen bulantım yemek yememe engel olabiliyor.
Kkkkkk M_agayeva ben bu sabaha kadar lokma yiyemiyorum bulantıdan. Sabah doktora gittim geldim iştahım açıldı bi ayaklandım😁🤦🏾♀️ Kendimden şüphe ettm bi an psikolojik mi diye 😁 demek ki bu haftaya özgüymüş 😇
M_agayeva Kkkkkk ilk hamileliyimde de ben böyleydim ama onda hep kusuyordum bu da ama sadce bulantiıarim var baska bisey yok bide midem bos olunca hemen bulantim basliyor
Kkkkkk sehrengiz_8 Bugün doktorum dedi ki “şimdi yaşadıklarınızın aynısını menopozda da yaşayacaksınız. Vücudunuzda bi hamileyken östrojen oranı oynar birde menopozda” dedi. Sıcak basması ondandır belki 😊
Fadileee Kizlar sizdede omuz ve arka boyun agrisi oluyomu ben 7 hafta 3 gunluhum dunden beri agrim oluyo omzumda ve arka boynumda
Kkkkkk Fadileee evet benimde boynum ve omuzlarım çok kötü. Buda belirti o zaman 🤔 Bel duymuştum ama boyunda varmış demek ki
Fadileee Kkkkkk ya ne bilim bnde cok korktum valla cunku omuz agrisi dis gebelik ve bos gebelik belirtisisi denildi bende cok korktum daha kalp atsini da duymadigim icin
Kkkkkk Fadileee korkmayın sakin olun. Dediğim gibi bende de var. Bende sürekli endişe ediyorum her şeyden ama önemli olan bizim stres yaşamamamız bu dönemde. Bu arada Gitmediniz mi daha doktora?
Gulsy 3 aylik gebeyim kızlar riskli bir durumum yok ama Karadeniz turu düşünüyorum 1 haftalik sizce mantıklı mı?
Kkkkkk Gulsy riskiniz yoksa bişiy olmaz sanırım ama doktorunuza sorun bence. Gidecekseniz koronaya çok dikkat edin 🙃🙃
HaticeeC 8+2 deyiz , 7. Haftaya kadar mide bulantısı çekmeyen ben 4 gündür su bile içsem istifra ediyorum. Sevdiğim kokulardan tiksiniyorum , bol bol sivilce edindim 🤭
Kkkkkk HaticeeC Allah yardımcınız olsun inşallah 3. Ayda geçer 😊 çubuk kraker benim en büyük dostum son günlerde. Tavsiye ederim.
Kkkkkk Fadileee bende ilk gittiğimde kalp atışını duymamıştım hatta çok küçüktü keseyi bile doktor zor bulmuştu. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden 😊 dua edicem tabi inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏻🙏🏻
HaticeeC Kkkkkk amiin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh 🙏🏻 Evet gerçekten iyi geliyor çubuk kraker🙂