Hsbsk Sizde de aynı şey oluyor mu. Herkes bana wahh wahh Allah kurtarsın deyip duruyor. Az önce teyzenin biri korkma kızım korkma dogurursun dedi. Kendimi kötü hissediyorum
babyandmommy Hsbsk yaaaa dün de bana aynısını dedi bi teyze, Allah kurtarsın diye 😂 dedim bende içimden ben hasta mıyım da 😂
Yamacin-Annesi Hsbsk evet banada öyle diyorlar mide bulantısı filan olduğu için bişey yapamadım için o zaman kendimi daha kötü hissediyorum
zllcnlky Hsbsk benim kayınvalidem hep Allah kurtarsın, bir an önce kurtulun insallah der acıyarak her görüşmemizde en az 4-5 kez. Ve aynı apartmanda oturuyoruz sürekli görüşüyoruz 😄 çok yadırgardım başta ama söyleye söyleye alıştırdı beni sanırım.
Deletedmom54555 Benim gene tam tersi 😅 Ben korkuyorum doğumdan diyorum aa zor değil be doğurursun bişey yok onda diyorlar 😂 herkes olumlu konuşuyor nerdeyse ama göreceğiz 😍
Patatesimmm Hsbsk bana da diyorlar ama mesela ah kızım bu sıcakta çok zorlanıyorsundur Allah yardım etsin bi avazda doğur diyorlar🙃
Sedakbyk Hsbsk aynisini bana da soyluyorlar,korkucak ne var ki Allahin izniyle dogurucam diyorum sinir oluyorum boyle konusanlara.
Rojbin27 Hsbsk ya bende misafirliğe gidiyorum bulaşıkları yapmak istiyorum diyorlar otur sen hamilesin bir şey kaldırma otur sen ya eğiliyorum indir ben alırım bide beni korkuyorlar doğum çok kötü Allah yardım etsin o ağrı çekilmez karnına bicak saplanmış gibi ayyy çok korkuyorum 😧
Esraali Hsbsk korona varken bu teyzeler görmüyorduk yasak kalktı karabatak gibi çıktılar yine size ne siz binin otobbuse ordan oraya gidin 😁😁😁
Nurhanimm Hsbsk 😂😂😂eskilerin insani hamileykende tarla tapana gittigi icin bizide oyle saniyolar bide normal dogurcak saniyolar herkesi dogum sancisi malum 10 saat 14 saat cekilen bisey uzunu yani o yuzden
tatliayminaninannesi Hsbsk bizim burda da akrabamızın gelini doğum yaptı yeni, aralarında konuşurlarken diyorlar kurtulmuş gözü aydın, kurtuldu şükür bilmem ne 😅😅
Gamzeinci00 Hsbsk gen son kontrole gittiğimde kadının biri çevirdi beni hastane bahçesinde canım hamile misin sen dedi evet dedim ayy vah vah dedi gitti şaşırdım kaldım valla
Ozgu_momy Hareketleriniz ağır dışarıdan yorgun görünüyor yürürken otururken ıhhh sesler çıkıyorsa ondan diyor olabilirler :)
sabirsizannecik Hsbsk onu hastalık için degil doğum zor bir olay ya sancısı falan i yüzden diyotlar bana denildiğinde çok sevinirdim çünkü kimin duası kabul olacağı bilinmez Allah kurtarsun yada Allah bı avazda kurtarsin dediklerinde sevinirdim hic tanımadığım insan bile dese amin Allah razı olsun derdim sonuçta buda bir nevi dua yani ben öyle algılıyorum ☺️ Allah kurtarsin dicem ama kızma 😂😂
Hsbsk sabirsizannecik bende diyorum Amin inşallah filan ama. Hani teyze oyle bi soyluyor ki anlatamam bide yanımda kızım var . Insallah bari erkektir bu filan
Prenses_annesi1 Bende eşimle birlikte bayramlik almak için çarşıya gittim karnımi gören herkes tuaf tuaf bakiyor acirmiş gibi sanki karnimda bebek değil baska birşey taşıyorum sinir küpü oldum geldim 😬