Aysenurse1 38+2 deyiz, 1 hafta önce nişanım geldi, 2cm açılmam var, ara ara güçlü kasılmalar da oluyor ama devamı gelmiyor. Cumartesiye kadar kendisi gelmezse suni sancıyla biz ona gitmeyi düşünüyoruz😀 galiba 9 aylık hasret bitiyor💜
Biresintii Aysenurse1 ne nişn gelir gelmez doğmuyormu ya ☹️ Benimde bu hün nişanım geldi yarın 39 haftalık olucam hemen gelir sanıyordumm
Gmz41 Aysenurse1 Benzer durumdayız canım benim de 2 cm açılmam var nişanım 35+5te gelmişti sürekli sancım da oluyor ama bebek gelmiyor 🤷🏻♀️ Bugün 39+1 bitti kontrolüm vardı nstde sancı çıktı ama ben hissetmedim hiç 😄Benim de son günüm pazar normalde ama bayramda doktorum olmadığı için cumaya kadar kendi gelmezse cuma günü 39+4te suni sanciyla başlatacağız doğumu 🥰 Bu sancilarla bir iki güne kendi de gelebilir dedi doktorum inşallah öyle olur ☺️
depsizoo Aysenurse1 zamanı gelsede bende doğursam o değilde bide korku sarıyo bazen doğum başlarda anlamazsam nasıl anlıycamda 😂
Aysenurse1 Biresintii malesef gelmiyormuş, 2 haftaya kadar yolu varmış, açılma da olduğu için ve bayramda doktorum burada olmayacaği için doğumu başlatma kararı aldık.
Aysenurse1 [silindi] benim nst de sancılarım var, 2 cm açılmam var, gün içinde kasılmalar var, 40.hafta da bayrama denk geldiği için beklemek istemedik🌸
Aysenurse1 depsizoo hiiiç korkmaya, panik olmaya gerek yok🌸 eğer direk sancılarla başlarsa zaten anlarsınız ve ilk başta evde biraz vakit gecirmek daha iyi olur, su gelirse doktorunuza haber verip hastaneye gitmeniz gerekir, nişan gelirse de panik yok beklemeye devam😁
Kubra2012 Aysenurse1 benm de cumartesi sancı 98 di açılma olmayınca yolladılar bugün gittim sancı 20 lere inmiş hiç yok şaştım kaldm dokror 3 güne gelir dedi gelmiyo 38+6 olduk cuma Bi daha gidecem bakalm
Aysenurse1 Kubra2012 doktorumun tavsiyesiyle 1 aydır sıcak su dolu küvete giriyorum, squat,hurma açılmayı destekliyor diye elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum. Siz de özellikle sıcak suyu deneyebilirsiniz🌸
Mumyy Aysenurse1 ben de 40 haftalık oldum gdcen hafta 2 cm acilmam vardı ve 4 gün önce nişanim geldi yarın kontrole gidecegim sanırım ben de suni sancı isteyeceğim daha fazla beklemenin bir anlamı yok sancım gelmiyor çünkü
Aysenurse1 Mumyy 40tan sonrası bebeğin strese girmesi açısından riskli olabiliyor, sizin de açılmanız varmıs hekiminiz de uygun görürse inşallah suni sancıyla güzel bi doğumunuz olur💜
depsizoo Aysenurse1 ya olayları biliyorumda kaynanamda var başımda zaten ondan değil acı eşiğim yüksek benim nişanda suds gelmezse 😂 dün çok dık wc çıkıyom ve ağrım var dşye gitmiştim hastaneye bişey yoktu su azar azar gidiyosa diye gitmiştik kıntrol için kaynanam biliyo zaten benide takip ediyo ama ben anlamazsam diye 😂