Kızlar bu ikinci hamileliğim. Sadece size söylemek istedim. Daha önce bir çok kez, şeker yükleme testini yaptırmak istemeyen arkadaşlara yaptırmalari gerektiğini, gebelik şekerinin her zaman belirti de vermeyebilecegini anlatmaya çalıştım. Bir kere kan verip değerin normal testi yaptırana gerek yok diyen Dr lar da sanırım okulu torpille bitirmişler. Bugün şeker yükleme testim vardı. Daha önce yemekten 1 saat sonra ölçüm yaptım. Normaldi. Ben dedim ki çıkmayacak galiba. Bugün gebelik şekerim olduğunu öğrendik. Test yaptırarak. Ama hiçbir belirti yok. Ne ayak yanması ne ağız kuruluğu,ne ani uyku bastırmasi ne yorgunluk halsizlik hic bisey. Belirti vermeyebilir derken kastettiğim şey buydu. Ölçüm de yapmış olmama rağmen şekerim çıktı. Yani demem o ki, bi kere kan verip değerin normal test yaptırma diyenlere lütfen inanmayın. Başıma geldi bakın. Öyle yüksek değerler değil ama sonuçta var. Onun için ne kendi ne de bebeğinizin sağlığını düşünerek tüm testlerinizi yaptırın. Sağlıcakla kalın 🙏🌸