hilal20gcm Kızlarrr kilolar ödemler nasıl gidiyor bakalım kaç kilo aldınız ben 28+0 haftalık hamileyim 7,5 kilo aldım 😂 bugün itibari ile de ellerimde hafif şişlikler başladı 😱
a_burcu_bur hilal20gcm ben 24te 8 kilo aldım 🙄🙈 daha da alırım. Yakında alyans çıkmaz parmağımdan. Çok zorlamadan 1 aya çıkarmayı düşünüyorum 😝😂
Seminn 36.3 haftadayım 9 10 kilo arasındayım ama elim ayağım feci şiş 41 numara terlik buldum aldım 2 tane ayakta kalınca daha çok şişiyor tuzlu da yemem tansiyonum düşük olunca doktor normal dedi bakalım artık doğana kadar böyle idare edicez🤗
hilal20gcm Seminn maşallah neredeyse bitmiş sizin hamilelik son ay kilo veriliyor diyorlar siz hiç verdiniz mi 😂
balbocegim27 a_burcu_bur düzenli yürüyorum bide tatlıyı falan çok nadir bebegin hareketi az olduğu zaman yiyorum ekmek falan da sadece kahvaltı da
mercimekkoftesi1 39+0 oldum bugün, 11 kilo almışım. Ödem hiç olmadı bende son bi kaç gündür sadece sağ ayak bileğim şişiyor
secoz hilal20gcm 63le hamile kaldım hiç mide bulandım iştahsızlık olmadığı halde 57ye düştüm şuan 20+5teyiz 59.5 kilom
hilal20gcm balbocegim27 siz baya dikkat ediyorsunuz ben ekmek sabah kahvaltıda akşam yemeğinde yerim çok değil tabi de tatlı da yiyorum çikolata gofret falan ama hergün değil tabiki
a_burcu_bur balbocegim27 maşallah 🧿 ben de normalde ekmek pek yemezdim, şimdi nerdeyse 1 ekmek yer oldum. Tatlı abur cubur ne ararsan var. Hakketmişim 😝🙈😂
Birkuzucukbeklerken hilal20gcm çalışıyorum canım ondan günde 15 binden aşağı çok nadir düşüyor adım sayarım sürekli ayaktayım ve hareketli Bi işim var