Semakaya58 SIL1 darısı benim başıma inşallah 9 gün kaldı ama şuan adet olacakmışım gibi ağrım var neden acaba
SIL1 Semakaya58 benim de bu hafta öyle olmustu bu sabah ilişki yaşadım bide tavsiye ederim sorun yoksa mutlaka ilişki son ana kadar açılma yumuşama yapıyor
Pembe_duslerr SIL1 yaaaaaaaa bende istiyorum bu doğumdan 😬 Maşallah size ya imrendim hayırlı evlat olsun inşallah🙏
Yavrukuslar SIL1 😱 maşallah barekallah 4 gün boyunca sancı çekip doğurmamış biri olarak bende şok oldum 😂
SIL1 Yavrukuslar nasip kısmet işleri bunlar ya birde benim avantajım sürekli hareket halinde olmamdı yürüyüş sguat ilişki bunlar normal doğum ıcın çok önemli
Yavrukuslar SIL1 bir tane çocuğum vardı canım sürekli hareket halindeydim hergün 2 defa yürüyüşe çıkıyordum senin yaptıklarının hepsini yapıyordum yani 🤪 ama olmadı nasibimde yokmuş 🤷🏼♀️
Hamileadayibiranne SIL1 su gibi doğum dedikleri bu olsa gerek 🌸 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 darısı bizim başımıza inşallah aminnn🤲
Ozgepoyrazaden SIL1 amiiin amin canım benim Allah razı olsun . Sende sıhhatle sağlıkla büyüt yavrunu .
Ebrubektass SIL1 rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin çok sevindim ağrısız acısız doğurmanıza :) bi sorum olucak acaba karnınız düşmüşmüydü nts diye hastaneye gittiğinizde yani doğum belirtisi varmıydı?
SIL1 Ebrubektass hiç doğum belirtisi yoktu hafif toplanma vardı bebek. Kasıyordu her zamanki gbı sonra geçti alttan muayne ettiler. Orda şoku gecırdım 😁
2bebek3gebelik SIL1 sen seçilmiş insansın doğum böyle olmuyor maalesef keşke benimde ikinci senin gibi olsa tek duam bu doğum yaklaştıkça