Gamzekvr Kizlar Bebek biraz sıkışmış ,doktor yat dinlen aksi taktirde kanaman olabilir diyor. Böyle bir durum yaşayan varmı içinizde ?? Bugün gittik kontrole çok korkuyorum😔birde bol su tuket dedi
Lulemom Gamzekvr ilk kez duydum 🙄 bi kontrolde eşime gülmüştüm. Doktora bebek sıkışıyo mu falan diye sormuştu. Hatta doktorda gülmüştü. Bebekler sıkışmaz öyle dar alanı severler falan demişti 🤔
Ays0 Gamzekvr Tek hamilelik mi ben tek bebekte sıkışma olduğunu hiç duymadım. İkiz hamilelikte arkadaşımın bebeğinin biri sıkışmıştı kolunda eziklik ile doğdu. Belki ayakta durmaya bağlı bebek baskısı aşağıda olduğu için sıkıştı demiştir kasıklarında birikme gibi ifade etmiş olabilir mi bilemedim
Aygulmom Bende 32.haftadayım bebeğin yeri dar dedi ve çok aşağıya inmiş. Aynı şekilde bana da dinlen hiç ayakta durma dedi. Benimkinin sebebini rahmimdeki perdeye bağlıyo doktor
02112017 Gamzekvr suyunuz az olunca bebeğin kımıldayacak yeri kalmıyor o yüzden amniyon sıvısı içerisinde hareket yeri azalıyor bu yüzden sıkışmış demiştir günde 2 3 lt su tüketmelisin havuç suyu ve maden suyu da iç düzelir merak etme 😌
Gamzekvr İnşallah canim. Suyun az olmasindan mi kaynaklaniyor ,sanırım öyle birşey demedi. Veya dedi ben bilmiyorum o kafayla😔😔02112017
02112017 Gamzekvr evet benimde az dı 23. Haftalarda canım elimden su şişesi eksik etmedin bebeğin yüzü karnına yapışmış resmen dedi su içmediğim için kızdı yeri çok az sıkışmış dedi belki sizinki de ondandır şuan 31 deyim su seviyem fazlalaştı ve çok hareketlendi doktorum yeri genişledi artık rahat dedi kafaya takma düzeliyor 😌
Gamzekvr Bilmiyorum ki bende hiç😔 yorgunmusun falan diye sordu,yorgun değildim aslinda. Bebek sıkışmış dedi ama biraz yat dinlen ve bol su iç dedi. Yinede endişeleniyor insan@Ays0#16298579
[silindi] Gamzekvr bol su ic demesi suyla alakalo olabilir benm de suyum az sıkışmış demesi ama bol su ic havuc suyu ic dedi siz de icebilirsiniz bence
[silindi] Gamzekvr hareketlerde azalma hissediyor musunuz benm de suyum az ama hareketler elhamdülillah güzel hissediyorum