Sonunda doğuma 10 gün kala doğurdum. Sizlerle de deneyimlerimi paylaşayım. Doğumdan 3-4 gün öncesinde nişanım gelmişti doktora gittim daha bebek başı yerleşmemiş demişti bende tıpış tıpış eve döndüm. Bu süre içerisinde hala nişan geliyordu ara ara. Ben yine yürüyüşlere platese merdiven inip çıkmaya devam ettim. Pazartesi sabah öyle birden bire uyandım sanki hissetmiş gibi suyumun geldiğini farkettim ama sakin oldum hemen bir duşa girdim sancım yoktu henüz. Duş da biraz iyi geldi. Ben tabi hemen eşimi kaldıramadım telaş yapmaması için son hazırlıkları yaptım 2.30 saat sonra 9.30 gigi hastaneye gittim 2 cm açıklıkla normal doğum için yatırıldı. Doktorum açıklık olmadan suyumun gelmesini sevmedi ama yine de yatırdı. 2 saat içinde hafif sancılarla açıklık 4 cm olmuştu. Ama bu kez de doktor nst sonuçlarını beğenmediğini söyledi. Ben tabi korktum sezeryanda alınacağım için. Tabi bu sezeryandan korktuğumdan değil o kadar sancıyı çektikten sonra sezeryana girmek istemedim. Hala nst takılı tabi bana saat 13 gibi yine çatı muayenesi sırasında bir de baktık benim minik hızlı çıktı ve gelmeye karar verdi ağar topar Doğum haneye gittik ve 13.25de bebeğimi sağlıkla elime aldım. Çok güzel bir duyguydu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlatlarına kavuşmak için bekleyenlerinde sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin 😍