Sksksksks Sevimlianne_adayi bana 6 ay kullan demedı canım sadece içerisinde on tane günde 2 tane 5 gün kullanıcam galiba sende neden bu kadar uzun süre demişki acaba
Sevimlianne_adayi Sksksksks bende hiçbir sorun yok sadece hamile kalamıyorum galiba ondan ben adetin 3 üncü günü kullanıyorum 5 gün o kadar
Sevimlianne_adayi Sksksksks evet canım çektirdim ben düşük yaptım zaten ondan sonra korundum 6 ay falan sonra çocuk düşününce direk rahim filmi istedi çok şükür 2 tüpümde açık
Sksksksks Sevimlianne_adayi çok şükür canım demekki nasiplerini bekliyorlar bizede düşen ne kadar üzülsek ağlasakda bir sonraki ay tekrar aynı umutla beklemek😇
Sksksksks Sevimlianne_adayi mecbur olcaz canım napalım en azından birtanede olsa olmuş canım yani doğal yoldan hamile kalmışın ve tekrar kalabilirsin bence dogru zaman ve vaktinde vaktinde bende nesela 2 sene oldu hiç kalamadım daha 😊
Sevimlianne_adayi Sksksksks işte canım artık insanlar takma dese de olmuyor artık daha çok takmaya başladım ama takıntım sadece adet yaklaşınca adet olup biteyim hiç aklıma gelmez adete böyle 10 gün kaşa bir daha deli olucam oldu mu etti mi diye
Sksksksks Sevimlianne_adayi biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama elimizden başka birşey gelmiyor
Ayseee4238 Sksksksks canım ilişkiye gireceğin için tutma ihtimali olabilir o yüzden ağır iş yapma onun dışında bişey yapmana gerek yok.
Sksksksks Ayseee4238 evet canım eşimde izne ayrılacak dikkat etmem gerek bir hasta olsaydımda başlasaydım şu ilaca 🤦♀️
Ayseee4238 Sksksksks ins olur Rabbim yardimciniz olsun ins daha fazla bekletmeden maddi manevi zorlamadan nasip etsin. Yemene icmene dikkat et Allah’ın izniyle olur ins.🤲
Sksksksks Ayseee4238 inşallah canım çok teşekkür ederim deniyorum hepsını olmadı dıyetısyene gıdıcem ❤️