Bir_tospik_beklerken Merhabalar normaldedw zayıf biri değilim şimdi 100 kilo olmuşum 26. Haftamdayım benim gibi olanlar var mıydı? Doğum süreci nasıl geçiyor
Babymoomy Bir_tospik_beklerken canım doktorun ile görüş bu konuyu aşırı kilo alımı seni çok zorlar her konuda daha 7aylık hamilesin yaz aylarında aşırı zorlanırsın diyet listesi yazabilir
Busradlr99 Bir_tospik_beklerken 105 kiloyla 28 hafta da erken doğum yapmıştım fakat kilolu olduğum için değil enfeksiyon kaptığım için yanlış anlaşılma olmasın❤️
Bir_tospik_beklerken Babymoomy diyet önermiyorlar ama pirinç makarna ekmek yeme diyorlar pek yemiyorum da normalde 95 kilo falandır zaten 😑😑
Bir_tospik_beklerken Busradlr99 allah korusun iyisinizdir inşallah bebeğinizle🤲🏻🤲🏻 bi de kaç kiloyla hamile kalmışsınız
Busradlr99 Bir_tospik_beklerken Bir_tospik_beklerken 89 la hamile kalmıştım 105le doğuma girmiştim erken doğum yaptığım için doktorum çok fazla almışsın demişti şuanda da 63 le hamile kaldım 15 haftalık gebeyim 71. Kiloyum dalar dikkat ediyorum yediklerime