Arzuorhan Ben yiyorum abartmadan kendimi kısıtlamıyorum o kadar ikinci hamileliğim ilkin de ben de dikkat ediyordum ama şimdi etmiyorum :) doğumdan sonra hiç yiyemiyorsunuz çünkü hersey çocuğa gaz yapıyor nerdeyse aç geziyorsunuz o zaman 😃
GKP22 gunesveguney şuan aynısını yapıyorum cips yerken okuyorum esmerrmm oğluşumla beraber cips yiyoruz sadece
Ayseee4238 esmerrmm başlarda hiç yemiyordum ama şu son haftalarda işin ucunu kaçırdım cips çikolata canım ne çekerse yiyorum😄
Didemmmmm esmerrmm ben kendime asla inanamıyorum ama hamile olduğunu öğrendiğim andan itibaren abur cubur u bir anda bıraktım. Çikolatasız kahvesiz yapamayan ben 5 aydır ağzıma sürmedim ve anladımki sağlıklı beslenince kilo alınmıyormuş. 5 ayda 2 kilo aldım. Ve bebeğimin kilosu da gayet iyi.
Nuran9395 Sarellem rulokat bnm vazgeçlmezm oldu vlla onu yiyince çocuk yernde durmuyo bide probis büskivi😀🙈
ece1234- esmerrmm lütfen sağlıksız beslenmeyin bitter cikolata ve tuzsuz cekirdek dışında bisey yemeyin o kadar zararlı ki
defnosunannesi_ esmerrmm cips kola vs ne ararsan yiyorum sağlıklı olmaya bilir ama canım çekiyor herkes sigara içki içerek doğuruyor ya inşallah bende de bişey olmaz
Kadze esmerrmm cnm ne istiosa yedim yerim yiyeceğim 😂 turşuyla baklava yemiş insanım kimse midemizi sorgulamasın😂😂 canım ne istiosa ye iç boşver hamilelikte kesinlikle yasaklı olan şeyler dışında herşeyi yedim valla 90 kiloya ulaşmak kolay degil