GLshkrasln Emiryigit47 yemeye madem yiceksek değsin dmi şöyle moralli moralli zevkle 😂 mide yanmasına alıştım artık yesem de yemesem de oluyor maden suyu ve soğuk sütle gecistirmeye çalışıyorum 🤦🏻♀️ ona da şey diyorum moral için sabreeet bebeğin saçları gür doğacak değecek çektiğine 😂😂😂😂
Emiryigit47 GLshkrasln 🤣🤣🤣 ne diyim dayanabiliyorsan ye🌺🥰. Ben yiyemiyorum madensuyunuda 3. Aydan içmez oldum hatta hiç doğru düzgün yemek bile yemez oldum🥴🥴🥰🥰
GLshkrasln Emiryigit47 sıcaktan beynimiz yanıyor midemiz de yanmış çok mu varsın yanalım cayır cayır 🌝😂😂 amaaaaan sonra özlerim bu günlerimi biliyorum ❤️
GLshkrasln Emiryigit47 aynen ama kopamam happymomdan ben burda devam ederim gene 😂 sen kaç hafta oldun kiiiizz🌝
Busranze97 Yaa kızlar bende 11 haftalığım şu 15 gündür falan vişne suyu çok istiyor canım acayip böyle alıp içiyorum dayanamıyorum içimi kesmiuor başka hiç bişey 🤣
leyla_ok aysegulgeldi8 9 ay 10 gün dokunulmazlığımız var.Gönlünce geçirebileceğin tek süreç.İyi değerlendirmeyen pişman.😂
Bedihauslu Ben 25 haftalık hamileyim 3 haftalikken öğrendim bu zaman a kadar abur cubur asla yemedim canım çok istediğinde de kendimi kandıracak birşeyler yedim meyve yada ceviz badem üzüm kurusu gibi
gamzenurgnk esmerrmm pekmezli sütümü içerken, normalde cips yemeyen ben görünce dayanamıyorum napayım🤭😂