Kader112 Merhaba kızlar biz bugun 32+0 olduk. Hastane randevum vardı. Hem muayene oldum. Hemde çalışabilir raporu aldım. 1940 gram, 42 cm olmuş bebeğim. Sizde bu haftalar da bebişletinizin kilosu nasıldı?
Symazturk Kader112 bu konuda çok üzgünüm çünkü devlet hastanesi yoğunluktan dolayı boy kg bakmıyorum dedi ben de 32. Hafta raporunu kurumuma vermek için gitmiştim zaten doktora kavga etmeden çıktığıma şükrettim . Bir dahaki kontrolümde her şeye baktıracağım insallah
aysnozkn2 Symazturk 32+0 dan sonra mı alınıyor rapor 31+ 0dan sonra mı bende bugün hastaneyle görüştüm bayram haftası 31+ .. haftam bayramdan sonra 32+… haftam olacak bayramdan sonra veririz dediler
Minigim45 Bizde yarın 32 hafta oluyoruz cuma gidicem kontorele çalışamaz raporu alıcam bende tarihi bayram haftasına istesem o tarihe yazar mı acaba sizce
Kader112 Minigim45 Minigim45 Sizim rapor almak istediğiniz gün hastaneye gitmeniz gerekiyor. İleri tarih için rapor vermiyorlar. 32+0 ve sonrasında 1 gün bile çalışacaksanız, ona da çalışabilir raporu almanız gerekiyor. Çünkü kanunen yasak
Minigim45 Kader112 bayramda hastaneler açık olmadıgı için gidemiyorum birde memlekete gideceğim yani cuma günü muhtemelen işe gidicem rapor alınca o tarihten itibarende çalışmam biraz saçma olcak kötü zamana denk geldi benim rapor işi bana kalsa agustosta başlatmak istiyorum bu ayı öyle böyle tamamladım zaten
Kuzzucuk aysnozkn2 bildigim kadariyla 31+0 32+0 arasi aliniyor 32+ yukarasi 33. Haftaya girmis olunuyor. Bende 32 olmadan calisir alicam bu cumartesi normalde bayram somrasiydi kontrolum ama rapor icin Dr cumartesi cagirdi
Symazturk aysnozkn2 32+0 da alınıyor bu tür haklardan doldurunca faydalanabiliyoruz çünkü pandemi nedenli idari iznimi de 24 ü doldurunca almıştım
aysnozkn2 Kuzzucuk bende öyle biliyorum oğlumda öyle almıştım ama şuan 30+4 üm tam tatilin biteceği pazar 32+0 oluyor en erken 32+1de gidebilirim bayramdan önce de erken oluyor veremeyiz dediler
aysnozkn2 Symazturk bende idari izne ayrıldım 24 de 32+0 pazar günü oluyor 32+1 de gidebilceğim en erken nası olacak bilmiyorum bayram tatili çok ters denk geldi hafta olarak
Symazturk aysnozkn2 bebeğinizin önden gitme durumu varsa doktora son adet tarihinizi iki üç gün erken gibi söyleyip öyle rapor alın p zaman ben 31+6 da gittim bebek 32+6 çıktı mesela doktorda