Fatmazehra51 Minnakkkk 😂😂 hamile olmakta garip apartmanda yemek yapılıyor canin istiyor hamislerin elinin altında herşey olcak eksiksiz bi şekilde ne canı isterse o olucak 😂
Minnakkkk Fatmazehra51 evet ama Bi de bunları yapacak biri lazım evde 😀😀😀 her seyi her an yapamıyorum malasef 😀😀😀
Fatmazehra51 Kuyumcu Soğuk yersen doğumun zor olur diye diye korku verdiler soğuk tüketmiyorum valla su sıcakta herşey ılık 😒
Fatmazehra51 Didem_678 Sıcakta yemek çok ağır geliyor normal yollu hafif şeyler gidiyor e bide herşey sana bakınca zor oluyor
Didem_678 Fatmazehra51 Hiç deme ya😊Aynen öyle evi temizlemesem içine sinmiyor bide bugaz agrıdı basladı şimdi bazen kolay hafif seyler yapıyorum bende pilav salata cacık gibi Doğursaydıkk😃
Fatmazehra51 Mom0891 darısı bana en kısa zamanda birşey yiyemedigim için kan sekerim tansiyonum düşüyor galiba kendimi kaldırıp atiyorum
Fatmazehra51 Yavuzun-1annesi2 Ay herkesler dolma yapmış dur bi silkeneyim de bende kırmızı biber dolması yapayim bari 😂😋
Selma_aygun Kuru fasulye pişirdim yaninada pilav ve cacık yapabilirsem ne âlâ mutfak dolabı sildim hiçte halim kalmamis ama kendimi zorluycam bakalım
Fatmazehra51 Selma_aygun inanır mısın bende mutfak dolabı ve hali sildim eşim gece türk kahvesi dökmüş 😓halim yok ama mecbur onu için değilde ben aciktim😂
Fatmazehra51 Didem_678 doğursaydık vallahi iyiydi iş yok yemek yok temizlik yok miss gibi doğumum aralık-ocak gibi bizim daha çok ekmek yememiz lazım rahata inmem icin 😂😂
Fatmazehra51 Angela Vallahi benimde herkes yakınında ama bi annem kayinvalidem çağırıyor her zamanda gitmek istemiyorum onlara doğumda zaten olacaktır yük olmasın daha şimdiden
Angela Ays0 Offff ben burda bunaldım resmen, hep duyuyoruz da cidden dedim abartıldığı kadar var mı. Allah yardımcınız olsun
kaderelmci Fatmazehra51 yoğurtlu erişte makarnası ve semizotu salatası ☺️ Sadece kendime bu kadar eşim vardiyalı
Fatmazehra51 kaderelmci Ay ben tek olsam heralde yemek falan yapmam her gün ayran çorbası mantı falan yerim siz neler neler yapiyosunuz 😂😂