Ayse0335 Kızlarrr 7+1 im ama şmdiye kadr sadece miğde bulantım ve iştahsızlık oluyordu ama dün sabah tan beri tüm belirtiler yok oldu korkuyorum neden oldu acaba böyle
ivmenas Ayse0335 benim belortilerim 9. Haftada basladi. Ayrica belirti olmasi da sart degil. Takilmayin.
Symazturk Ayse0335 ben 33. Haftadayım karnım çıkmasa ve adet olsam benim de belirtim yok o derece yani 😇 her gebelik bir değildir bende ne mide bulantısı ne halsizlik hiçbir şey olmadı ilk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum . Herhangi bir belirtiniz yoksa şanslı annelerdensiniz endişelenmenize gerek yok 🌸
AysezulalGvn Ayse0335 herkeste belirti olmuyor ki zaten 2-2,5 aydan erken belirti çok olmuyor şahsen benim belirtilerim 16 haftalıkken bailamıştı 😅
Denizin Ayse0335 canım hiç korkma heycanlanma doktora gidebılırsın , her gebelık her anneye özeldir unutma belirtiler farklılık gosterebılır
ysmngrcn Canım rahat ol, belki mide bulantısız bir hamilelik geçireceksin. Yediğin şeyler bile bulantıyı etkileyebilir. Bu haftalarda benimde hamilelik belirtim yoktu. Ben de panik oluyordum. Ama herkesin bünyesi farkli.
Ayse0335 ivmenas evet değilde bir anda olanlarında kesilmesi tuaf geldi ne bileyim ilk hamilelik acemilik inşllah sıkıntı olmasında
Fidan97 Symazturk bebeğinizin cinsiyeti nedir genelde diyorlar ki mide bulantısı olmazsa erkek oluyor diye ☺️
Ayse0335 Denizin teşekkür ederim inşllah öyledir doktorum bayram sonrası gel dedi ben arefe günü gidicem dayanamadım ayrıca 6+2 de gittğimde daha kalp atışıda duyamadık
Eda52 Bende 7.haftadayım ve iştahsızlık ve hafif bulantıdan başka belirtim yok oda zamanla artacak yerde geçiyor bende korkuyorum aslında bayramdan sonra kontrole gidince rahatlıcam inşallah 🤲
Ayse0335 Eda52 benimki dün sabah bir anda bıçak gibi kesildi anlamadım bnde ondan korktum yoksa fazla birşey yiyemez sürekli miğdem bulanırdı bende arefe günü gidicem inşllahhh bir sıkıntı olmaz
Fidan97 Ayse0335 bende 7+2 oldum benimde hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı nede halsizlik hiç birşey yok senin gibi bende düşünüyorum bazen 🙄
Fidan97 Ayse0335 ben kalp atışlarını duydum ama herkes mide bulantısı yaşıyor bende hiç öyle bir durum yok benimde ilk hamileliğim insan bazen endişe duyuyor sürmeli doktora gitme isteğinde oluyorum korkudan
sehrengiz_8 Ayse0335 canım belirtiler ara ara geliyor ara ara gidiyor bende de bir günüm bir günümü tutmuyor 8 haftalığım