Mortaleks1 papatya56 evet gittim ultrason ile baktı bir sorun gözükmüyor yine de hormonları a da bakalım dedi kan verdim sonucu cuma günü alacağım eşin de görünsün bir dedi
papatya56 Mortaleks1 Bende yarın gıtcem canım inşallah hotmanlarında sorun yoktur eşin ürolojıye mi görüncek
Mortaleks1 papatya56 hastanede yoktu üroloji yani sperm testi yapmıyorlarmış özele gideceğiz fiyatları da bilmiyoruz önce bir öğrenelim dedik..
Mortaleks1 papatya56 sıkıntı eşimde sanırım ama kendisi de söylüyor. Birkaç önemli ameliyat geçirdi kullandığı ilaçlar falan çok ağırdı. Kolunu kaybetmişti. Rüyalanması falan çok sık oluyordu bir aralar düzenli ilişkimize rağmen
Mortaleks1 Alp-2806 doktor herhangi birşey demedi zaten ultrasonla baktığında bir sıkıntı görünmüyor hormon testini de yine de yapalım birşey çıkacağını sanmıyorum eşin de görünsün bir doktora dedi. Eşim de sanırım ben de sıkıntı diyor
papatya56 Mortaleks1 İnsallah ondada sorun cıkmaz benim eşimde sorun yok yarın gidim bakım banada ne dicek
rosatue Mortaleks1 1 yıllık deneme sürecinden sonra sorun olarak değerlendiriliyor. Reglinizin 2. Veya 3. Günü gidebilirsiniz