MinikKoala41 Minik_fasulye nasıl yapıyorlar detaylı ultrasonu bende ikili taramayı falan istemedim sdce detaylı ultrasona girmek istiyorum dedim normal kontrole gittiğimz gibi renkli ultrasonla bakıyolr diye biliyorm
Minik_fasulye MinikKoala41 perinatoloji uzamanı baktı bana. kafa burun boy kilo ölçülerini alıyor kimi renkli oluyor bebeğin tırnağına kadar görebiliyor
Minigimm0611 Cnsu12 Hastaneye göre değişiyor özelde olsa almayan hastaneler var. Benım eşin daha hiç giremedi ilk cocugumuz bide 😏
dlnyny Cnsu12 yaaa neden öyle ya çok saçma normal muayene girebiliyorken detaylıya niye giremesin kenarda duruyorlar zaten
Suleasyaa Cnsu12 aaa özel de almayan ilk defa duydum canim inşallah varınca almaya karar verirler. Çünkü herseyinu tek tek görürken o anı yaşarken esinizin yanınızda olmasını çok isterim😘
Heather Cnsu12 tüm ölçüm işlemleri bitene kadar almıyorlar. Kayıtlar ölçümler bitiyor babayı sonra çağırıp el ayak kalp vs gösteriyorlar.
Cnsu12 Suleasyaa evet canım ya zaten bu zamana kadar poz vermedi bizim bebiş en güzel görüntü renkli ultrason ve babası görsün isterim. Telefonda almıyoruz dediler birde o kadar para veriyoruz 😔