Boncuk123 Prenses21 ağdacınızı değiştirin temiz yapamıyor demek ki. Benim ilk gün kırmızı kabarcıklar oluşur ikinci gün eski haline geri döner. Sizinki çok ilginç geldi bana
Boncuk123 Prenses21 daha önce jilet kullandıysanız kanaması normal oluyor. İkincidede hafif olur üçüncüde düzelir.
Prenses21 Boncuk123 1. De kanamamisti bu 2. Zaten ama dudak taraflari cok kanadi suan yaniyo bilr yuruyunce daha cok yaniyo soyulur gbi kanamisti eve gldimde
Boncuk123 Prenses21 o kadar olmaz ya değiştirin bence 😒 benim ilkinde kanamıstı ama soyulma falan olmamıştı. Sonradan alışmıştım ve kökler inceldiği için cok sıkıntı yaşamamıştım 🙄
Boncuk123 Prenses21 ilk gittigin yere gitseydin keşke. O kadar zorluk cektin iyi düşün bence. Jilet bayağı kötü ediyor 🙄
Boncuk123 Prenses21 ben olsam yarın gider söylerdim. Birdahaki kapısını çalmazdım. Sen bilirsin canım nasıl rahat edersen öyle yap
Tugbadabak-1 Prenses21 Ben de aynı şeyi yaşadım 3 gün pjama bile giyemedim mahvoldum ama devam et agdaya canm
2bebek3gebelik Daha önce hiç ağda yaptırmadım hem çok korkuyorum hem de çok utanıyorum doğum öncesi gideyim diyordum beni çok korkuttu gitmesem mi acaba jiletten midir